2777
2789

سلام کسی از آشناهاتون ترکیه زندگی می‌کنه ؟ چقدر پول لازمه بیای اونجا و شروع به کار کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترکیه اقتصادش خراب شده ارزش پولش روز به روز پایینتر مباد

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ایتالیایی هم خواستم یاد بگیرم گفتن اقتصادش خرابه زبان ایتالیایی هم کاربرد نداره مگه تو دو تا کشور&nb ...

انگلیسی اگه بلدی درجه بعدی فرانسوی یاد بگیر

ببین کشورای مهاجر پذیر کدوماس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم میدونی چقدر پول میخواد ؟ من انگلیسی بلدم دوست داشتم هم برم اونجا ولی خیلی پول میخواد 

دوست داشتن که لازمه اما  کافی نیست، مسلما تلاش و پشتکار شرط مهمتره؛ مثلا میتونی خوب درس بخونی و برای دکترا بورسیه بشی

💚💖
2790
2778
2791
2779
2792