2777
2789

یمدت تو شهرداری بودم بچم که به دنیا آمد نتونستم ادامه بدم کلا آدم بی هنری نیستم اما نمیتونم از هنرهای پول در بیارم 

مگ معلم نیستی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم اما درآمدش به اندازه کرایمه اصلا سرگرمیه شغل نیست

چقدره درآمدش؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا کلاس خصوصی نمیذارید شما که معلمید ؟ توی محله بین اقوام همسایه ها کلاس زبان ها شماره و تبلبغ بذا ...

مدرسه که نمی‌ذاره با شاگرداشون خصوصی برداریم مگر تو خود مدرسه که اونم همه پولشو برمیدارند فامیل هم پول نمیدن خیاطی هم همش دارم برا خواهر شوهر و مادرشوهر مجانی میدوزم یعنی میارن روم نمیشه بگم پول بدید چون جاریمم براشون میدوزه من پول بگیرم زشت میشم اصلا دلم گرفته

مدرسه که نمی‌ذاره با شاگرداشون خصوصی برداریم مگر تو خود مدرسه که اونم همه پولشو برمیدارند فامیل هم پ ...

توی دیوار توی شیپور تبلیغ کن .برو تو کلاس زبان ها تبلیغ کن .فقط باید تبلیغ کنی .استوری بذار تبلبغ کن .توی همین نی نی سایت تبلبغ کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز