2777
2789
عنوان

وقتی از یکی خوشت میاد که ازت کوچیکتره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متنفرم پسر کوچیکتر باشه تازه یکی منو میخاست خیلی دوستم داشت ولی چون همش یا سال ازم بزرگتر بود ازش بدم میومد😂

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
شوگر مامی مال اختلاف سن و موقعیت خیلی زیاده نه موردی که استارتر میگه

من ک نامزدم همسنمه مث بچم میدونمش😐😂

دیگ چند سال کوچیکتر ...

بیست و خورده ای ممکنه ۲۹ سالش باشه و در این صورت ۱۱ سال اختلاف سنی شاید داشتن بنظر شما کمه؟

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
آخه بستگی داره تو چه سنی باشین .مثلا یه دختر بیست و هشت ساله با پسر بیست و پنج شیش ساله نه اصلا چندش ...

سن ۲۴ مثلا

آره موافقم شاید موقتا خوب باشه ولی بعد یه مدت اون اختلافای ذهنی و فکری میزنه بیرون

نمیدونم چرا اینجا همه روشنفکرن ولی نظر اکثریت جامعه یه حس چندشه همین الان تو تاپیکا عکس میذارن طرف ...

دقیقا همینطوره

یه جورایی نمیشه گفت از بیخ و بن رابطه بدی میشه ولی قطعا رابطه ای نیس که بشه روش حساب کرد بعنوان رابطه طولانی یا سالم 

ن بابا  بعضی پسرا سنشون کمه ولی پخته ن بر عکسشم هس

دقیقا🥲البته بنظرم سن خیلی تو پختگی مهمه

ولی واقعا هم یه موردایی پیش میاد آدم میبینه طرف ۳۰ سالشه اندازه یه بچه هم متوجه نیس چه رفتار و حرکتی مناسبه 

یا برعکس

از این عشق و عاشقی های منجر به ازدواج داشتیم 

یک مورد به طلاق ختم شد

یک مورد هم خداروشکر خیلی خوشبختن

نظری ندارم بستگی به شخصیت دو طرف داره خیلی ملاک نیست فاصله سنی 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰