2777
2789
عنوان

ف*ال قهوه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه ساده نباشید به این مزخرفات گوش نمیدید

همین که شما به امضایی ک گذاشتی پایبند نیستی دلیل بر ساده بودن خودتون داره :) 

منم نگفتم اعتقاد دارم به ف. ا. ل پس  حرفی ک میزنید جمع نبندید

نیکتوفیلیا 💛⚡ دندروفیل 💚🌿 یه فِرنوه 🦊🧡 [همیشه به صدای قلبت گوش بده ، نه اون چیزی که مردم میگن💜🫂] ساکن جزیره کیش 🌴🌊
پس بگید یه سرگرمی نه اثبات 

خب عزیزم همونو گفتم دیگه اگه دقت کنی

میگم وقتی من میگم دوست دارم شاید از رو علاقه و سرگرمی میرم سمتش و این دوس داشتن من دلیل بر این نیست که من میگم قطعا درسته

نه از لحاظ علمی همچین چیزی درست نیست در واقع

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
اینجور افراد فقط تیغ زن و کلاهبردار هستن

دقیقا

متاسفانه هر چقدر هم که بگذره، باز هم جهل و خرافات تموم نمیشه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
همین که شما به امضایی ک گذاشتی پایبند نیستی دلیل بر ساده بودن خودتون داره :)  منم نگفتم اعتقاد ...

امضا بنده چه ربطی به  قهوه داره ، من میگم چرا خانم‌ها باید گول اینجور آدم‌های دروغگو و کلاه‌برداری رو بخورن

کاربر آقا
غیر خدا هیچ کس از آینده خبر نداره ، اینجور کارها فقط کلاهبرداری هستش 

همه اینو می‌دونن، اونایی که میگیرن یا برا سرگرمیه یا فقط دنبال ی دل گرمی میگردن و از سر ناچاریشونه، ی عده هم ک کلا معتاد فا ل گرفتن میشن. و متاسفانه ادمای سودجو این وسط خوب میتازونن

جهان سومی همینه، کاریش نمیشه کرد

خب عزیزم همونو گفتم دیگه اگه دقت کنی میگم وقتی من میگم دوست دارم شاید از رو علاقه و سرگرمی میرم سمت ...

خب منم منظورم این بود این جور چیزا رو باور نکنید برای سرگرمی اگه طرف مقابل جیب اون شخص رو خالی نکنه اشکالی نداره

کاربر آقا
همه اینو می‌دونن، اونایی که میگیرن یا برا سرگرمیه یا فقط دنبال ی دل گرمی میگردن و از سر ناچاریشونه، ...

منم در کل منظورم این بود ازشون کلاهبرداری نکنن ولی بعضی‌ها براشون به یه کاسبی تبدیل شده

کاربر آقا