2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خودم لغوش کردم تو سایت هزارتا جانی دپ پیدا شده بود نظراتمون با هم قاتی پاتی میشد

من هنوز همون جانی دپ و میخوام عاشق کاربریت بودم 🥺

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.

سلام عزیزم عین واقیعت اش خودم باهاش همکار می شدم ولی میگن دوتا زن با مرد همکار باشه بلاخره یکی از زنها عاشق طرف میشه یا مرد عاشق زنه می شود خلاصه زندگی می شود بر باده رفته 

اره اگ از شوهرم مطمئن باشم

ب نظر من یه سری فضاهای کاری مثل این ربطی به اطمینان وجنبه طرف نداره

باهم صمیمی میشن مثل دوتامرد که باهم صمیمی میشن

کاربدی ام شاید نکنن ولی خب صمیمی میشن

شما بااین مسئله مشکل نداری؟

من هنوز همون جانی دپ و میخوام عاشق کاربریت بودم 🥺

عزیزم😘😘😘

اخه کاربرا هم یه سریاشون بی جنبه بودن وقتی نظر میدادم هی کامنتمو ربط میدادن به جانی

وقتی دعوامون میشد جانی رو فحش میدادن 

یا تگم میکردن به جانی توهین میکردن اعصابم خورد میشد

خیلی رو مخ بود 

ب نطرت به جنبه ست؟ دوتا مرد همکار میشن چقد باهم ارتباط دارن اونم تواین فضای کاری ک مدام باید باهم ه ...

منم با شما موافقم واقعا ربطی به جنبه نداره. هیچ معنایی نداره یه اقا و دو خانم با این وضعیت همکار باشن. چرا خانم ها و اقایون در دو گروه جداگانه کار نکنن. نگین که همه جای دنیا این شکلیه. درسته که همه جا هست ولی همونجاهام اینقد روابط پیچیده میشه و خیانت زیاد میشه. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
ب نطرت به جنبه ست؟ دوتا مرد همکار میشن چقد باهم ارتباط دارن اونم تواین فضای کاری ک مدام باید باهم ه ...

حالا نمیشه به اکیپ پیدا کنع ک همه مرد باشم😂🚶🏻‍♀️

والا نظر دادن سخته 

حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦                           

وای چقد خوشکله کارشون ،،،منم دلم میخاد یه قسمت دیوار سالن رو اینجوری بزنم ،کاغذ دیواری نزدم که بزنم هنوز شوهرم وقت نکرده ،،،

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
اونایی ک میگن شوهر باجنبه باشه واطمینان باشه میذارن ازصمیمیت بین همکارای خانم وشوهر که صددرصد تواین ...

مطمینا هیچ کس خوشش نمیاد

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن