2777
2789
😐😐ول کن این رابطه رو  حالا اونی که من باهاش در ارتباطم یه دلیل قانع کننده داره ولی این گمونم ...

خودش به من گفت تو خانوم با ادب و با کمالاتی هستی بهتر از من نصیب ات میشه  من نمیتونم تو رو خوشبخت کنم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به خدا به من گفت من شرایط ازدواج رو ندارم امیدوارم ادامه زندگی موفق باشی  تمرکزت روی درست باشه ...

هم داره کاری میکنه وابستش بشی 

ولی خودت نخوای جوابشو نمیدی

دلیلش چیه؟ شما چرا موندی؟ 

ما همو دوست داریم ولی اون یه بار جدا شده زنشم ولش کرده رفته تمام فامیلاش و دوستاش میدونن یه جورایی از ازدواج میترسه منم خودم اهل ازدواج نیستم و میترسم

به خدا به من گفت من شرایط ازدواج رو ندارم امیدوارم ادامه زندگی موفق باشی  تمرکزت روی درست باشه ...

میدونم منظورت چیه 

پسرا یاد گرفتن با دست پس میزنن با پا پیش میکشن 

یه جوری به دختره میفهمونن ازدواج نمیکنیم ولی دوستی تا صد سال دیگه ام باهم دوستیم و حواسم بهت هستش 

از تعهد داشتن میترسن 

ما همو دوست داریم ولی اون یه بار جدا شده زنشم ولش کرده رفته تمام فامیلاش و دوستاش میدونن یه جورایی ا ...

سخت تر شد که

اگه سنتون مناسبه یه مشاوره ازدواج برید

ولی همینطور بلاتکلیف نمونید با هم

عمر و موقعیتای خوب رو از بین نبرید

داشتم می گفتم من چند بار جوابش رو ندادم تا اینکه یه شب از اینستاگرام بهم پیام داد یه دفعه زد پاک کرد  گفتم چرا پاک کردی  چند بار گفت دیدی چرا جواب ندادی ؟  منم بهش گفتم شما خودت گفتی دیگه چت نکنیم و امیدوارم ادامه زندگی موفق باشی و از این حرفا   اونم گفت میخواستم حالتو بپرسم اشتباه کردم ؟

داشتم می گفتم من چند بار جوابش رو ندادم تا اینکه یه شب از اینستاگرام بهم پیام داد یه دفعه زد پاک کرد ...

میگفتی اره 

نیگا نیگا چه زرنگه داره کاری میکنه جوری جلوه کنه ‌ ک تو پیام بدی

بلاکش میکردی  چه پر روعه بگو دکتری مگه به تو چه 🤣

به خدا به بار من پام پیچ خورد ۱۰۰ بارحال منو میپرسید حالت خوب شد ؟ پات خوب شد ؟ دکتر رفتی ؟ پماد زدی ؟ پماد زدی بهتر شد ؟ پاتو گرم نگه دار  از پله نرو بالا  روی پات زیاد راه نرو