2777
2789
اخی اینهمه سختی کشیدی اونهمه امپول ودارو استراحت 🥹🥹🥹

تموم حرفهای دکترو گوش کردم همه کار کردم  کلی پول خرج کردم چی بگم ۴ماهه درگیرم حتما قسمت نبود😰😥😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توکه اینهمه خرج کردی اونجام همین قیمته خصوصیه فامیل ما یه دختر داشت تعیین جنسیت کرد دوقلو پسر شد ...

خوشابحالش ما که دوتا پسر گذاشت و هیچکدومش نگرفت  بخدا رفتم خصوصی میلاد خصوصیه تو اصفهان  ۴۰ میلیون خرج کردم  دکتره هر دفعه کلی پول گرفت ازم 

کاش بیمارستان میلاد نمی رفتی دولتیه اصلا اهمیت نمیدن ب خواستت مرکز مام میرفتی هرکی رفته مام جواب ...

نه بابا میلاد خصوصیه  😥😢😭😭😭😭😭😭 ۴۰تومن خرج کردم بدبخت شدم 

خوشابحالش ما که دوتا پسر گذاشت و هیچکدومش نگرفت  بخدا رفتم خصوصی میلاد خصوصیه تو اصفهان  ۴ ...

کاش میومدی تهران

تخصصشون اصلا همینه

کلی تقویتت میکنن قبلش برا پسر  

من یادمه گفتی هیچ قرصی هم نداده دکترت بهت خیلی سرسری عمل کرد

کاش میومدی تهران تخصصشون اصلا همینه کلی تقویتت میکنن قبلش برا پسر   من یادمه گفتی هیچ قرصی ه ...

آره خیلی ازش بدم اومد برام سرسری عمل کرد  کلا دوتا پسر داد که اونم نگرفت  خب چطوری می اومدم با بچه کوچیک  کجا بمونم  آخ دلم خیلی گرفته  اگه بدونی 

اگه اینبار خواستی بکنی بیا تهران حتما حتما

شوهرم دیگه اجازه نمیده  گفت نه فکرشو از سرت بیرون کن  دلم خیلی گرفته آجی خیلی خیلی خیلی  مگر اینکه بتونم لااقل حتی نصف هزینه ای که کردمو از بیمه شوهرم پس بگیرم اگه پولشو پس بگیرم حداقل امیدی هست