2777
2789
عنوان

کمردرد هفته های اول بارداری...

| مشاهده متن کامل بحث + 201987 بازدید | 62 پست
سلام بچه ها من سه روز عقب زدم درد سمت چپ دلم میگیره ول می‌کنه کمردرد دارم بی بی چک اولی گذاشتم پررنگ ...

احتمال خارج رحمي داره بايد تست بتا بدي اگ رو ب كاهش بود خارج رحم اگ افزايش ك خدارو شكر طبيعيه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما عزیز لطفا کمک کنید 

من چهار بار سقط داشتم ای وی اف کردم نتیجه نگرفتم رحم اجاره کردم یه فرزند پسر دارم

الان سه روز پیش تست انجام دادم دوباره باردارم خیلی استرس دارم ک نکنه بازم سقط کنم چون هر چهار بار جنین رشد نداشت کمر درد دارم و گاهی درد زیر شکم

من هفته ۵امم ،کمر دردای خفیف دارم قسمت پایین کمرم ،همش میترسم واسه جنینم اتفاقی افتاده باشه ،چون بار ...

سلام خانومی شما بهتر شدید

منم هفته ۵ هستم همش نکرانم بارداری قبلیم سقط شده بود و الان کمردرد دارم

سلام من تنها کمر درد خفیف دارم بعد از 9 روز نزدیکی یعنی احتمالش هست من حامله باشم؟؟؟ 

سلام عزیزم شما حامله بودین لطفااا جواب بدین

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜