2777
2789
عنوان

تاپیکای دعوای زن و شوهرکی ک میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 55 پست
مثلا شوهره نذاشته زنه بره بیرون بعد زن رفته و کتک خورده کجاش مقصر زنع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نگفتم درمورد همه اینطوره گلی گفتم بیشتر وقتا دو طرف باعث دعوا و جر و بحث میشن.

کتک زدن که کار انسانی ای نیست.

ولی خب دو طرف دلیل همدیگه رو هم باید در نظر بگیرن. هیچی رو نباید همینجور حل نشده گذاشت یا یک طرفه کاری کرد، مثلا زندگی مشترکه، بشینن منطقی صحبت کنن مشورت کنن فکر کنن به نتیجه برسن. حالا اگه طرف منطق حالیش نیست مشکل چیز دیگه ست.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

احساساتي شدي ، كاري از دست كسي براي كسي بر نمياد . در همه موارد . حالا شوهر بزنه آدم رو خيلي دلچسب ت ...

هرجفتش ی جور بده ولی درست میگی شوهرو میتونی فردموش کنی رفتارشو ولی مادرشوهر و خواهر شوهرو جاری ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقا من قبل اینکه بیام نی نی سایت اصلا نمیدونستم هنوز مردایی هستن ک زنشون و بزنن. چون اطرافم هیچ مردی اینجوری ندیدم ک زنشو بزنه. بابا و مامان خودم گاهی دعوا ک کردن حتی صداشون و رو هم بلند کردن ولی تا بحال بابام دست رو مامانم بلند نکرده واسه همین وقتی این تاپیکا رو میخونم یکم برام عجیبه

اتفاقا من تو این سایت یادگرفتم ازخودم دفاع کنم تواین سایت یادگرفتم وقتی شوهرم کتکم میزنه باید برم شکایت کنم همین کارم باعث شد بعد ازهجده سال کتک خوردن تحقیر شدن الان دوساله شوهرم ازترسش دست بزنشوکامل گذاشته کنار

یکی از دلایلش عدم آمادگی کافی برای ازدواج و شناخت طرفیت از همه ...خصوصا دهه های پنجاه ،شصت، حتی اوای ...

صحیح گفتی❤از ازدواج فقط همون ازدواج کردنو بلدند ن سیاستی ن چیزی 

اتفاقا من تو این سایت یادگرفتم ازخودم دفاع کنم تواین سایت یادگرفتم وقتی شوهرم کتکم میزنه باید برم شک ...

خداروشکر ک سیاست و رفتاردرست و یاد گرفتی خیلی از خانما اینجا ب خانما راهنمایی درست میکنن اما همین که افلاین میشن انگار دوباره اشتباهشونو تکرار میکنن 

من دلم میخاد برم شوهراشونو خفه کنم😔😭

من شوهرم هی کتک می‌زد ولی یکبار سر یه بحث خیلی الکی ولی دلش از قرض و بدهکاری در بود خیلی بد کتکم زد منم رفتم خونه بابام . مامانم و بابام ازش شکایت کردن و به گوه خوردن افتاد ازش تعهد گرفتم و بخاطر دخترم برگشتم

احساساتي شدي ، كاري از دست كسي براي كسي بر نمياد . در همه موارد . حالا شوهر بزنه آدم رو خيلي دلچسب ت ...

شوهرم منو زده دهنم تا چند روز سر بود ، لثه و فك م زخم بود ولي عين خيالم نبود اونطوري كه با حرفاشون حالت رو ميگيرن. من دوست دارم مادرشو خفه كنم . فكر ميكنن مسلمانن چون تسبيح دستشون ميگيرن و الله الله ميكنن اما از كافر بدتر ميكنن با عروس . ويار كوبيده كرده بودم شوهرم واسم گرفته بود عصباني شد كاري كرد كه نخورم تا صبح گشنه موندم الهي كه .... چقدر براي خودم و مظلوميم گريه كردم .... دوست دارم امشب كه مهمانم هستن دست بكنم توي گلوش و همه ي زخمام رو بيادش بيارم ولي همه ش روياست

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
من نگفتم درمورد همه اینطوره گلی گفتم بیشتر وقتا دو طرف باعث دعوا و جر و بحث میشن. کتک زدن که کار ان ...

کسی که وحشی باشه ، فقط حمله کردن بلده . این جور افراد ، نه عقل دارن نه منطق . از این کارشون هم لذت میبرن و دنبال هر بهونه ای هستن واسه حمله ور شدن

من شوهرم هی کتک می‌زد ولی یکبار سر یه بحث خیلی الکی ولی دلش از قرض و بدهکاری در بود خیلی بد کتکم زد ...

خیلی کار خوبی کردی باید جلوش وایسی حقت ضایع نشه کاش همه سکوت نکنن ولی رو همه مردا جواب نمیده 

به نظرم همشون راست نیست

مشکلات از قدیم بوده توی همه ی خونه ها 

ولی مردم یاد داشتند چطوری زندگی کنن که حتی همسایه هم نفهمه توی خونشون چه خبر

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج) 

😑😑 درد میدونی کجاست ؟؟؟ 

میگن شوهرم در حد مرگ کتکم زد دعا بلدین مثل موم نرمش کنم 

میگه شوهرم بهم خیانت کرد میخوام برم زن رو جرواجر کنم تازه ۶ ماهم هست از این عنتر میخواد بچه بیاره اخه من چ بگم

شوهرم منو زده دهنم تا چند روز سر بود ، لثه و فك م زخم بود ولي عين خيالم نبود اونطوري كه با حرفاشون ح ...

چرا یبار جلو مادرشوهرت واینمیسی همه حرفاتو بهش بزنی شجاع باش نترس چطور اون میتونه توهم انجام بده رگ خواب همسرتو پیداکن سیاست یاد بکیر

اینجا یکه به قاضی میرند همه چیو نمیگن هیچ مردی روانی نیست از راه برسه شپلق بزنه زنشو

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
کسی که وحشی باشه ، فقط حمله کردن بلده . این جور افراد ، نه عقل دارن نه منطق . از این کارشون هم لذت م ...

اون دیگه آدم کردن لازم داره

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!