2777
2789
عنوان

چرا اینقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 23 پست
خب همینطوره خانمهای خونه کاملا درست میگن تربیت بچه زیر دست مامان باباشه نه توی مهد و خونهومامان بزرگ ...

بیاشماگارددارید....والا من تاجایی دیدم کم خانمای خونه دارهم ندیدم که بچه هاشون عقده ای بارمیارن هزارتابلاروانی سرشون میارن....توهمین نی نی سایت کم نیست....توواقعیت هم کم نیست...چون اصلا چیزی ازبچه داری نمیدونن وفقط صرفا بچه دارشدن که دهن مردم روببندن وتنهانباشن......تربیت درست ربطی به شاغل بودن زن یانبودنش نداره....حالامیخوادتومهدباباشه یاتوخونه مادربزرگ یاتوخونه پدرومادر.....درکل این توهین به خانمای شاغل هست که میگن نمیتونن بچه تربیت کنن......زشته واقعا این حرفا....هرکسی توجایگاه خودش میتونه بهترین باشه.....دیگه اون دوران گذشت ....مردبره کارکنه وزن هم بشینه توخونه منتظرشوهروفقط کارخونه بکنه بچه داری کنه...الان نوددرصددنبال دکترشدن استادشدن کارمندشدن ومغازه داری هستن....حالاهرکی هم کارگیرش اومدمبارکش اگه نیومد بشینه خونه داریش روبکنه چیکار به خانمای شاغل داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرف روبعضی خانماخونه دارمیزنن که فقط ماملکه ایم....خانمای شاغل نیستن....

خب حالادشما هم‌ملکه باش چه شاغل چه خونه دار کسی مگه جلوی شما را گرفته؟

خب حالادشما هم‌ملکه باش چه شاغل چه خونه دار کسی مگه جلوی شما را گرفته؟

وقتی تایپیک زدی تاب نظرمخالف هم داشته باش.....اینجاسایت تبادل نظره....دوست داشتم نظرموگفتم.....چرااینقدحرص میخوری؟؟

وقتی تایپیک زدی تاب نظرمخالف هم داشته باش.....اینجاسایت تبادل نظره....دوست داشتم نظرموگفتم.....چراای ...

اتفاقا شما داری حرص میخوری عزیزم مگه من چی گفتم‌گفتم شما هم‌ملکه شوهرت باش چه ربطی به جرص خوردن داره؟

ینی این که همش میگن خانم خونه از جامعه عقب مونده در صورتیکه این نیست همه شغل ها هم نتیجش تو دل جامعه ...

یک نفر یک نظر اینجوری داده 

شما چرا ول نمیکنی؟

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
بیاشماگارددارید....والا من تاجایی دیدم کم خانمای خونه دارهم ندیدم که بچه هاشون عقده ای بارمیارن هزار ...

حق با سماست من مادرم فرهنگی بودن و سه فرزند مستقل بار آوردن 

الان من خودم شغلم طوریه که در منزل کارمو انجام میدم ولی روزانه ۸ ساعت باید به طور متناوب کار کنم پسرم هم پیشمه و شکر خدا مشکلی نیست

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
حق با سماست من مادرم فرهنگی بودن و سه فرزند مستقل بار آوردن  الان من خودم شغلم طوریه که در منز ...

خدامادروپسرتون حفظ کنه....والایه زن  اگه مادردرستی باشه حالاچه شاغل چه خانه دار می‌تونه بچه خوب تربیت کنه...درسته قبول دارم واسه بچه سخت میشه  دوری ازپدرومادر....ولی خب چی میشه میکرد....توخونع مامان بزرگ ومهدهم که شکنجشون نمیدن...

خدامادروپسرتون حفظ کنه....والایه زن  اگه مادردرستی باشه حالاچه شاغل چه خانه دار می‌تونه بچه خوب ...

ممنونم عزیزم خداوند حافظ شما و عزیزانتون باشه

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)