2777
2789
عنوان

بهترین روش برای پرودی

324 بازدید | 18 پست

سلام خانم های گل من ۱۰ روز ار پرودیم میگذره ومتاهلم ‌ بی بی گذاشتم‌منفی بوده ‌  امپول پروستوژن هم زدم دوتا الان یک هفته است که پرود نشدم . به نظر شما چه دارو  هایی مصرف کنم تا پریود بشم ؟؟؟؟

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
منم میخام برم مسافرت نمیدونم چی بخورم زودتر پریود بشم

زعفرون بخور . زود پریود میشی .  

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اثر داره؟ پس برم بخورم ممنونم

خیلی خیلی اثر داره . همیشه استفاده میکردم زود جواب میداد ‌ اما الان ‌ نمی دونم چرا این همه تاخیری داشتم زعفرونم خوردم اثر نداشت ‌ امپولم زدم بازم اثر نداشته . ای دو هفته خیلی استرس دارم 

دیوانه ای چایی زعفرون غلیظ دم کن بخور خیلیم غلیظ نباشه خونریزی شدید پیدا میکنی

من ‌ سه گرم زعفرون تنها دم کردم با نبات خوردم تاثیر نزاشت . ولی همیشه یه کوچو زعفرون دم میکردم میخورم فورا پریودیم شروع میشد 

زرشک و زعفران دم کن بخور...رد خور نداره

باهم دم کنم ‌ یا جدا جدا؟

مشکلت چیه رفتی دکتر

مشکلی که نداشتم . همیشه پریم منظم بوده . الان دو هفته میشه عروسی کردم .  و دو هفته عقب افتادم پریود نشدم . نمی دونم شایدم از استرس باشه 

من ‌ سه گرم زعفرون تنها دم کردم با نبات خوردم تاثیر نزاشت . ولی همیشه یه کوچو زعفرون دم میکردم میخور ...

زعفرون یک خاصیتی داره زیاد بخوری پریود نمیشی اما وقتی پریود میشی اینقدر شدیده ولی به مقدار مناسب بخوری تاثیر دارع

بی بی گذاشتم دوتا منفی بوده . دوتا هم امپول پروستوژن زدم ولی هنوز پریود نشدم 

2790
2778
2791
2779
2792