2777
2789
عنوان

چرا بیدارین...؟!😂

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 123 پست
از صبح زود که پاشدم به دخترم شیر دادم کمر درد شدیدی گرفتم نمیدونم بد خم شدم برا اینه یا نه یا که زیا ...

اخی عزیزدلم ایشالا زودتر خوب بشی....آره راست میگی گرونی کمر همه رو خم کرده...کاش دیگه وسایل بچه ها ارزون تر بود...حتی لباسشون هم گرونه چه یرسه پوشک و شیرخشک و شیشه و اینا...

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرم رفت سرکار درو محکم بست😐

تو هم هروقت اومد خونه اگه ظهر میاد رقت بخوابه استراحت کنه درو محکم باز و بسته کن..😂😐

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
اسی نی نی سایت گردی خوبه ولی یه سری بی جنبه درخواست میدن

اره عزیزم اوکیه 

ما طبیعی هست الان بیداریم اونا که خوابن طبیعی نیستن    

نه عزیزم ما بدن مون به افق آمریکا تنظیم شده  😂😂

اره دقیقا نمیزاره منم بخوابم

صبح بخیررر از ساعت هفت بیدار شدم سرحال سرحال😎✌🏻...صبحونه رو خوردم..ورزش کردم و الان نی نی سایتم...بعدشم می‌خوام برم زبان بخونم....💜💜😁شما چطوریننننن

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
همیشه صبح زود بیدار میشم صبحانه آماده میکنم با همسر میخوریم بدرقش میکنم میبوسمش میره سر کار منم میرم ...

چه با عشق🥲❤️خدا حفظتون کنه⛓️💜✨

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
از گرما و دندون درد هوووف    

اخی عزیزدلم...🙂❤

چرا‌گرما...مگه کولر و پنکه نیست...؟!

دندونتم ایشالا زود خوب بشه که هیچ دردی بدتر این نیست