2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 29 پست
دوس ندارم بچم بدون خودم جایی باشه

طرز تفکر اشتباهی داری مگ بچت آینده نداره؟ اگ فقط پیش خودت باشه وابسته میشه به تو و بدون تو نمیتونه یه بچه زبون بسته و وابسته به بار میاری که هیچ فایده ای برا جامعه نداره... بزار با عمه خاله مامان بزرگا هم باشه اجتماعی باشه با بچه ها بازی کنه (بزرگ تر ک شد) 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
شما مقصر نیستی اما فکر نکنم سیاست کافی داشته باشی....جیغ و داد کردم یعنی چی؟؟

اصلا نمیتونم حریفشون بشم اگه بهت حرفم بزنن کاری میکنن که بقیه میگن من به اوناحرف زدم نه اصلاسیاست ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا آخه بچه ۷ماهه رو چجوری اذیت میکنه شما هم خیلی دیگه گیر الکی میدین ب بنده خدا بعدشم نوشه گلم ...

شماجای من نیستی که بدونی بینم الکی گیر میدم یانه ایناچنان رفتارمیکنن انگار این بچه حق من نیست همیشه بهم میگه بچه بچه ماست 

به نظر من تو این سن فقط پیش مادرش جاش امنه و خوب 

خب من نمیدونم چجوری اینوتومغزشون فروکنم

میگه من بچه هامو از دوماهگی غذاخورکردم نشوندم ببین من حق ندارم مای بی بی هم بکنم میگنه کهنه شوهرمم عین خرفقط نگاه میکنه لباس براش میگیرم میگه براچیشه 

خب من نمیدونم چجوری اینوتومغزشون فروکنم میگه من بچه هامو از دوماهگی غذاخورکردم نشوندم ببین من حق ند ...

واقعا از دو ماهگی 😔😔😔😔😔آخه چه کاریه خانم بگو هرکسی روش زندگی خودشو داره 

واقعا از دو ماهگی 😔😔😔😔😔آخه چه کاریه خانم بگو هرکسی روش زندگی خودشو داره 

به این شباعزیزیکی ازحرفام دروغ نیست تنهایی نمیتونم حریفشون بشم توساختمونشونم زندگی میکنم 

به این شباعزیزیکی ازحرفام دروغ نیست تنهایی نمیتونم حریفشون بشم توساختمونشونم زندگی میکنم 

اوه اوه چقدر بده با خانواده شوهر زندگی کنی افتضاحه....

۹۹ درصد به مشکلات جدی میخورن....شما زنی سیاست داشته باش حاکم قلب شوهرت شو زبون بازی کن براش از اونحا بلند شو