2777
2789

پدر بزرگم ۹۱ سالشه و پاش شکسته و بخاطر مصرف اسپرین کسی عملش نمیکنه 

مادر بزرگم با همین علت فوت کرد 

من از مرگ هیچکی خیلی ناراحت نمیشم و حتی برای مادر بزرگمم نتونستم اشک بریزم 

ولی مادرم اگه پدرش رو هم از دست بده نابود میشه 💔

لطفا براش دعا کنید اگر امکان داره❤️‍🩹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهبهتو کجا بودیییی 🥺🥺🥺🥺🥺

سلام عزیزدل خودم💞👀خوبی؟! 

اوم ی مدت نبودم🥲

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
خیلی حرفا دارم، خیلی دلم گرفته بد جوررررررر

ما اینقدر کسی به  حرفامون  گوش نکرده  رو اوردیم به مجازی به کسایی که حتی ندیدیمشون حتی نمیدونیم چه شکلی ان چند سالشونه خیلی سخته مجازی ها شدن واقعی ترین ادمای زندگیمون🙂🖤

و خدایی که به شدت کافیست ...
اره هر وقت دلم میگیره گریه میکنم و به یکی از کاربرای همین سایت پیام میدم 🥺🥺🥺 خیلیییی ارومم می‌کنه ...

منم دلم میخواد ساعت ها گریه کنم تا خالی شم اما خب فعلا نمیشه😢

آره اینجا هم صدا میاد و من بد تر میشم😢🥺

اده بخدا ادم صداهادو میشنوه بیشتر غمگین میشه 

اگه میتونی برو حال و هوات عوض شه

🧡عضو گروه نارنجی🧡..........وزن شروع ۸۶🧡........تاریخ شروع ۱۴شهریور🧡وزن اولیه ۹۵🧡هدف۶۸🧡
سلام فداتشم 🥺🥺مرسی جانم تو خوبی 🥺🥺🥺

ممنون میگذره😘✨

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
ما اینقدر کسی به  حرفامون  گوش نکرده  رو اوردیم به مجازی به کسایی که حتی ندیدیمشون حت ...

چقدر حرف دلمو زدی ، خیلی از مجازی ها بیشتر درکمون میکنن تا آدم های حقیقی 🙂🙂

فک میکردم فقط من اینجوریم

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀