2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله میاره تا 3200 میشه رفت

اره ولی منطقه دو 

من ۱۵۰۰ بودم منطقه دو و بهم میگفتن مرزی هستی !

بعد که قبول شدم همه همکلاسی هام منطقه سه یا یک 

همه رتبه سه رقمی داشتن…

دانسگاه تیپ یک هم نبود

الانم ۳۰۰۰ خواهرشوهرم پردیس اهواز اورد ولی منطقه دو

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

پزشکی 7 ساله. دندون 6 سال. دارو 5.5 سال! پس مدت تحصیل کمتر!

پزشکی بعدش نیاز به تخصص داری که چندین ساله ولی دارو نیازی به خوندن تخصص نداری!

دندون و پزشک باید کارشون خوب باشه! تا مشتری جذب کنند! ولی دارو خونه مهم نیست. مثلا شما برای یک عصب کشی میری پیش بهترین دندونپزشک نه یک دندونپزشک تازه کار ولی برای خرید دارو اولین داروخونه!

پزشک بعد از 50 سالگی و دندون پزشک بعد از 40 سالگی کلی بیماری دارند. ارتروز  مچ و گردن و.... ولی داروساز تا 90 سالگی نشسته داروخونه ش زیر کولر و نسخه پیچ سرپاست!

پزشک وقتی مرد ، دیگه مرد! ولی داروساز امتیاز داروخانه ش رو ارث میذاره برای وراث!

پزشک و دندونپزشک با خون و عفونت و کثافت سر و کار دارند. داروساز محیط تمیز !

پزشکی کورسه ولی داروسازی ترمه. یعنی بعد از سال سه پزشک تابستون و عید نداره! ولی داروساز تابستون و عید تعطیل!

چرا ...سست درس میخوندین؟؟

نه سال اول که کلا بلد نبودم سال دوم هم خیلی خوب خوندم  حتی نفرات برتر قلم چی بودم ولی سر کنکور خراب کردم ولی سال سوم خیلی روی خودم کار کردم بازم سرجلسه هنگام ریاضی 10 دقیقه بخاطر استرس از دست دادم ولی خوب بود

میشه دلیلش هم بگید؟

دندون بهتره الان پسر عمه های من یکیشون پزشکی یکی دندان پزشکی اونکه دندونه با اینکه کوچکترین سالهاست به درآمد رسیده ،اون یکی نه هنوز داره درس میخونه و سختی میکشه