2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 38 پست
نه نامزدم سر اینکه با پسر حرف زده باشمو اینا حساسه  بعد به نظرت اون کارو کنم تگ کنم رو ی استور ...

بدتر اندر بدتر میشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چی کنم واقعا خیلی میترسم من عاشق نامزدمم

خب خودت راست و حسینی همه چیو بخش بگو ، بگو که عاشقشی و نمیخوای کسی رابطه تون رو خراب کنه ، مرگ یبار شیون یبار ، دیگه م لازم نیست از کسی بترسی

مخالف شدید حضور آقایون در سایت   
نمیدونم چی کنم واقعا خیلی میترسم من عاشق نامزدمم

عزیزم الان هر رابطه ای با دوست پسرات داشته باشی اوضاع رو بدتر می کنع 

با دوستت گرم نگیر و بنظرم آنفالوش کن که نتونه به نامزدت دسترسی داشته باشه

باهم قرار نزاشتید هر اتفاقی قبل از نامزدی بوده الان فراموش کنید و دیگه تکرارش نکنید؟

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
خب خودت راست و حسینی همه چیو بخش بگو ، بگو که عاشقشی و نمیخوای کسی رابطه تون رو خراب کنه ، مرگ یبار ...

بهش پیام دادم حالم بده با دوستم دعوام شده واینا ولی میگم انلاین نیس فرداشب میرسه گوشیم نداره سربازه

نه نزاشتیم رل بودیم اخه انفالو کنم لج میکنه صددرصد ایدی رلمو داره

حق باتوئه 

ضعف نشون نده فقط

یجوری وانمودکن انگارچیزی پنهان بین توونامزدت نیست

الانم براگفتن به نامزدت میتونی صبرکنی تابرگرده هرگز به نامزدت هم اسم دوستتو نیارتحریکش میکنی که ازطریق اون پیگیری کنه وممکنه همه چیز خراب شه

فقط بگوخواستی درباره یسری مسائل قبل ازازدواجت حرف بزنی و همه چیز مربوط به گذشته س که دیگه چیزی بینتون مخفی نمونه 

شماره رل یادوست پسرسابقتون یاهرنشونی که ازش وجودداره روازبین ببریدوگرنه ایجاد سوتفاهم میکنه 

موفق باشی  

چیه

چرا باید همچین حسی داشته باشی .

چی میدونه ک اگ همسرت متوجه بشه برات بد تموم میشه .

دلیل ناراحتیت رو متوجه نمیشم

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020