2777
2789
عنوان

قرعه کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 22 پست
یعنی مثلا الان ۵ نفر برنده میشن بعد از هر ۵ نفر نفری ۵۰ میگیره؟یعنی پولتون خورد میشه؟

نظر شما چیه؟؟ب نظر شما خوبه قرعه کشی اینجوری؟؟چون من شاغل نیستم از پول تو جیبی هام میخوام بدم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نظر شما چیه؟؟ب نظر شما خوبه قرعه کشی اینجوری؟؟چون من شاغل نیستم از پول تو جیبی هام میخوام بدم

قرعه کشی که خوبه چون یهو یه پولی میاد دستت زمانش هم زیاد نیست یک ساله.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خودت اراده جمع کردن داسته باسی این وامها خوب نیست

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
اگر خودت اراده جمع کردن داسته باسی این وامها خوب نیست

من خودم جمع میکنم همیشه .اما خب طول میکشه ک زیاد شه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
قرعه کشی که خوبه چون یهو یه پولی میاد دستت زمانش هم زیاد نیست یک ساله.

پس بنویسم ب نظر شما؟

من خودم جمع میکنم همیشه .اما خب طول میکشه ک زیاد شه

خب اگر نفر آخر افتادی چی؟؟؟

چون خودم تجربشو داشتم گفتم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
خب اگر نفر آخر افتادی چی؟؟؟ چون خودم تجربشو داشتم گفتم

چی بگم والا😁🤣

پس بنویسم ب نظر شما؟

اره بنویس

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....