2777
2789
عنوان

رابطه کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک این اتفاق واسم پیش اومد نشسته ام دست ب دعا ب حق این شبای عزیز امام حسین جواب اون کسی ک باعث شد من گریه کنم خورد بشم افسردگی بگیرم بده زندگیش خراب بشه

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بنظرم درست نیست مردم رو به این راحتی قضاوت کنید

قرار نیست شما رو توی قبر اون بزارن که

همینکه شما دارید پشت سر اون بنده خدا اینهارو مینویسید یعنی غیبت

حکم غیبت رو هم هممون میدونیم

بیشتر از رابطه نباشه کمتر نیست 

والا ما هم تو فامیل داریم موقعی که شوهر داشت مچشو با مرد تو خونه ش گرفتن!طلاقش داد این رفت تازه یه ش ...

این ادمارو نباید طلاق داد مدرک خیانتشونو بدی دادگاه تا سنگسار و اعطام بشن جسم نجسشون اززمین پاک بشه

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
من ک این اتفاق واسم پیش اومد نشسته ام دست ب دعا ب حق این شبای عزیز امام حسین جواب اون کسی ک باعث شد ...

نگران نباش عزیزم این روابط عاقبت نداره و خدا جوابشونو میده     

لجنآ

.❤»🧡~تیکربرای هدفم😉~ ۱۰۰ _ ۱۴۰۱/۵/۱۵🎯۹۴/۰۰ _۶/۱ » ۹۱/۸۰۰_۶/۷  » ۸۹/۰۰ _۶/۱۴ » ۹۰/۴ 😐۶/۲۱🍄هدف پنجم:  ۸۷  ۱۴۰۱/۶/۲۸🍓هدف ششم : ۸۵ ۱۴۰۱/۷/۴💜(۱۴)چالش ورزشی ۱_۱/۵ اپ ، ۲/۳پیاده روی💜 وزن هدف : ۶۹ ، قد: ۱۷۴ ، سن: ۲۲😌💜
این ادمارو نباید طلاق داد مدرک خیانتشونو بدی دادگاه تا سنگسار و اعطام بشن جسم نجسشون اززمین پاک بشه

اخه به این سادگی نیست باید حین کار بری سروقتشون با شاهد و مامور.این شوهر بدبختش از سرکار میاد یهو میبینه اره..تا به خودش بیاد یارو هم فرار کرده

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

اخه به این سادگی نیست باید حین کار بری سروقتشون با شاهد و مامور.این شوهر بدبختش از سرکار میاد یهو می ...

عکس میگرفت ازشون کافی بود بنظرم خدالعنتشون کنه ادامای کثیف چطور دلشون میاد با کسی غیر از محرم خودشون باشن ،اخرالزمون شده دیگه

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺
عکس میگرفت ازشون کافی بود بنظرم خدالعنتشون کنه ادامای کثیف چطور دلشون میاد با کسی غیر از محرم خودشون ...

قضیه واسه ۱۰ساله پیشه.از اون یه پسر داشت.الانم از شوهر جدیدش دوتا دختر داره.و بازم یه زمزمه هایی هست که همچنان ادامه میده به کاراش.باز خدا میدونه

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!