2777
2789
عنوان

نوحه های دلنشین

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست

محمود کریمی ای مرا دلبر و دلدار بیا برگردیم :(🖤

امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی؟! 🙃🌿 میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی ؟! 😊❤.           تازه وارد نیستم کاربری سوممه 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوحه های راغب ومطیعی خیلی قشنگن

اسم نوحه رو بگید لطفا .چون اینجوری نمیشه رفت دنبالش و همه رو گوش کرد 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
عجب محرمی شد امسال...  این نوحه جدید رو خیلی دوست دارم. برای شهید مدافع حرم هست😔

ممنون .ولی من دوست دارم نوحه های که مربوط به امام حسین و اهل بیت هست رو گوش بدم .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
مهدی حسینی.مهدی رسولی و پویانفر و کریمی 

نوحه های معروف و قشنگشون رو بگید ممنون میشم 

یادم نیس دقیق ولی هر جا باشم مداحی اینا پخش بشه حتما گوش میدم 

من برام مداحش مهم نیست .مهم اینه که نوحه ای که میخونه محتواش خوب باشه و مداح هم خوب بخونه .نوحه خیلی گوش دادم اما فقط چندتاشون تونستن منو به گریه بندازن .از این دست نوحه ها میخوام .

اين نوحه نبود عزيزم 😆 قبلي كه گفتم بود

:|||||||||||| منو باش گفتم اسم نوحه است .خوبه هنوز تو نوبت دانلوده  :))))))))