2777
2789
من تیتانیوم پلاس میرم عالیه ادم درد پذیری هستم ولی درد نداره والا عالیه هم نتیجه گیری خوبی دارم

لیست هزینه های شهر خودتونو دارین؟؟ 

اخه اینجا هم چندتا مرکز هست هرکدوم یه قیمتی

من تیتانیوم پلاس میرم عالیه ادم درد پذیری هستم ولی درد نداره والا عالیه هم نتیجه گیری خوبی دارم

چند جلسه رفتی عزیزم؟ من بقیه قسمت ها بد نبوده ولی بیکینی رو تو هشت جلسه شاید فقط نزدیک ده تا بیست درصد از موها از بین رفته🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم من نگفتم کلا هشت جلسه ست، گفتم من هشت جلسه ست که دارم میرم اما تا الان اونطور که فکر میکردم ...

متوجهم منم دارم همینو میگم دیگه

میگم کل تایم لیزر رفتن ۸ الی ۱۰ جلسه هست.  بعدش دیگه فقط بابت شارژ کردن باید بری

شما ۸ جلسه رفتی باید الان کامل جواب گرفته باشی ولی میگی تازه ۸ جلسس میرم

منظورم اینه تا الان زیاد رفتی باید دیگه موهات کامل از بین رفته باشه بعدش فقط ۵ ۶ ماه یکبار بری شارژ کنی

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
متوجهم منم دارم همینو میگم دیگه میگم کل تایم لیزر رفتن ۸ الی ۱۰ جلسه هست.  بعدش دیگه فقط بابت ...

آهان، خب آره، حالا نمیدونم واقعا باید دستگاهمو عوض کنم، یا همینو ادامه بدم 🤦‍♀️ گفتم دو جلسه دیگه هم برم بشه ده جلسه، ولی نمیدونم قراره معجزه بشه تو دو جلسه؟ البته تو کامنت دیگه م هم گفتم، بقیه جاها رو نسبتا خوب بوده، فقط بیکینی رو خیلی کم جواب گرفتم. 

با اجازه اسی من یه سوال بپرسم بچه ها  هزینه لیزرتون چقدره  من بیکینی و زیر بغل و از گودی ...

اینجا با کندلا زیربغل 115 بیکینی 170 گودی 90

تیتانیوم زیربغل 75 بیکینی 95 گودی 80

فکر کنم خوبه، من بیکینی و زیر بغل و پاها رو 270 میدم. 

مرسی عزیزم آخه اینجا تو تاپیک های دیگه میگفتن فول بادی ۴ و خورده ای میدن به اون خاطر پرسیدم 

البته به من تخفیف داد چون دوستم هستن میشد ۴۸۰

نمیدونم والا

خدایااااا شکرت♥️
اینجا با کندلا زیربغل 115 بیکینی 170 گودی 90 تیتانیوم زیربغل 75 بیکینی 95 گودی 80

اووو چه زیاد 

نه قیمت اینجا فرق میکنه مثلا اینجا زیربغل ۵۵

ولی من با اینکه پرمو هستم ولی خوب جواب گرفتم هنوز جلسه ۴ هستم

خدایااااا شکرت♥️
مرسی عزیزم آخه اینجا تو تاپیک های دیگه میگفتن فول بادی ۴ و خورده ای میدن به اون خاطر پرسیدم  ا ...

خواهش میکنم. خب مراکز مختلف تو جاهای مختلف فرق میکنن، بالاشهر و پایین شهر قیمت ها متفاوته. 

اووو چه زیاد  نه قیمت اینجا فرق میکنه مثلا اینجا زیربغل ۵۵ ولی من با اینکه پرمو هستم ولی خوب ...

اینجا هم جاهای مناسب تر هست ولی یه عده میگن نه شاید دستگاهشون اصل نباشه😐

لیست هزینه های شهر خودتونو دارین؟؟  اخه اینجا هم چندتا مرکز هست هرکدوم یه قیمتی

من این ماه جلسه دومم بود بیکین و لاین۸۰ زیر بغل۶۰ 

ولی مراجعین جدید از این ماه بیکینی ۱۰۰ و زیر بغل ۸۰

ولی من چون مراجع قبل هستم تا وقتی ک لیزرم تموم بشه همون۱۴۰تومن حساب میکنه برام

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️