2789
خو لعنتییی همه واتساپ دارن تو هم نصب کن دیگه 

درخواست قول کن 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خو لعنتییی همه واتساپ دارن تو هم نصب کن دیگه 

دارم وات😂😐شرایطم جوریه نمیتونم،کاش شماره مجازی داشتم😒

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

عاقا واتساپ نصب کن دیگه

بنظرت کسی که فیس بوک و توییتر و اینستا و نی نی سایت و روبیکا داره واتساپ نداره؟😂😂😐

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

اقا میرین من دلم تنگ میشه🥺🥺🥺

هرچند خودمم تا یکی دوماه دیگ بیشتر نمیام اینجا 

منم باید شروع کنم ب خوندن  روزی ۸ تا ۱۲ ساعت بخونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چی؟

درخواست دوستی نی نی سایتو ک بتونم  ایدی بفرستم

اقا میرین من دلم تنگ میشه🥺🥺🥺 هرچند خودمم تا یکی دوماه دیگ بیشتر نمیام اینجا  منم باید شروع ...

ماهی یه بار هفته ای یه بار میایم

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

خب داری دیگه

آره دیگه