2777
2789
عنوان

اگر همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1500 بازدید | 92 پست
دیروز بابت یه طلب از یه شخص کلاهبردار برای اولین بار رفتم کلانتری  دیدم ۹۰ درصد متهمین کل بدنش ...

بله اگر تمام بدن تتو بشه واقعا حال بهم زن هست توی هر چیزی زیاده روی خوب نیست 

من خودم تتویی که قابل دید باشه رو نمی پسندم 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله اگر تمام بدن تتو بشه واقعا حال بهم زن هست توی هر چیزی زیاده روی خوب نیست  من خودم تتویی که ...

من استرس میگیرم واقعا حس بد دارم شوهرمم میگه بزار دستمو پلم کنم‌میگم اصلا

بله اگر تمام بدن تتو بشه واقعا حال بهم زن هست توی هر چیزی زیاده روی خوب نیست  من خودم تتویی که ...

من استرس میگیرم واقعا حس بد دارم شوهرمم میگه بزار دستمو پلم کنم‌میگم اصلا

طبق قوانین سایت آقایون هم می تونند در سایت فعالیت کنند بدون اینکه واسه کسی مزاحمت ایجاد کنند  و ...

اصولا عجیب نیست مردها هم خاله زنک دارن و دوست دادن ببینن زنها چی میگن

جایگاه و شغلت چه اهمیتی داره برای من فقط خواستم بگم اینجا رویاهات رو تحویل کسی نده اون زمان گذشته

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مثل اینه که بگی من سرم خیلی شلوغه ها ولی کتاب نمیخونم تا اطلاعاتم بالا بره میام با خانمها کل کل میکنم تا اطلاعاتم بره بالا شما توجامعه به شناخت نرسیدی اومدی اینجا شکار اینو هر همه میدونن

ما‌زنها با زنونه مردونه‌کردنمون باعث این همه مصیبت شدیم تو جامعه

ربطی به زنونه مردونه نداره ولی چرا یه مرد که مشخصه داره رویا پردازی میکنه بیم ما جولان بده این همه مرد تو سایت هست کسی معترض نمیشه ولی اینکه بخواد ما رو چیزی فرض کنه خودشه

اگه کوچیک باشه قشنگه ولی اگه مثلا رو بازو یه عکس گنده باشه یکم ضایعس

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

من که به شخصه مشکل خاصی ندارم با یسری تتو ها

اما یسریاش واقعا یجووریه دیگه

اما این به نظر من کلا خیلی شخصیه همسرمم میخواست بزنه بهش گفتم خودت باید تصمیم بگیری

ولی شما بگو 

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن