حرفتون جواب داره و بهم برخورد امثال شما خانم کاربری سنگ صبور فکر می کنید که هر کی تتو داره خل ...
کسی که شغل اجتماعی بالایی داره آقا پسر وسط زنها نمیچرخه میره به کار و زندگیش میرسه یه شغل اجتماعی بالا مشغله هایی داره که وقت برای خوندن دغدغه ی زنها نمیمونه شما میتونی سعی کنی خودت رو چیزی که دوست داری معرفی کنی ولی با حقیقت قطعا متفاوته ضمنا در شرع هر گونه آسیب به بدن منع شده آقا پسر
کسی که شغل اجتماعی بالایی داره آقا پسر وسط زنها نمیچرخه میره به کار و زندگیش میرسه یه شغل اجتماعی ب ...
طبق قوانین سایت آقایون هم می تونند در سایت فعالیت کنند بدون اینکه واسه کسی مزاحمت ایجاد کنند و چقدر خوبه این فضای نی نی سایت که واقعا میشه فهمید خانم ها از آقایون چی می خوان و خیلی از چیزها رو و تجربیات دیگران رو فهمید و اشتباهاتی رو در زندگی مرتکب نشد
جایگاه و شغلم هم به خودم مربوطه نیازی نمی بینم به شما توضیح بدم
زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه میتوان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴بیا واقعبین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون میگفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
من شوهزم دوستداره دستشو پلم کنه من اونجوری زیاد دوستندارم استرس میده بهم اما درحد یکی دوتا بد نیست البته یکی زده رو سینش به سلیقه من از قبلم اگه داشتمن حرفی نداشتمجون مال قبله دیگه