2777
2789
عنوان

کنکوری هاا

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 106 پست

عزیزان میشه نتایج کع اومد لطف کنین منم تگ کنین؟🙏🌺🌺

من هیچوقت از نبود آدما ناراحت نشدم از خوبی‌هایی که بهشون کردم و بعد فهمیدم لیاقتشو نداشتن پشیمون شدم☺️✌🏻 #ی_آذری_خاااص😌😜 #نیست_مرا_جز_خودم_خیال_کسی🌱// ما چون خوشگل نیستیم مجبوریم خوش هیکل باشیم! ولی چون خوش هیکلم نیستیم مجبوریم خوش اخلاق باشیم حداقل! که خب متاسفانه اونم نیستیم! هاریم هار!‏😒🤥🤥😂//کاربری سوممع🥀
بچه هایی که نوشتن فرهنگیان میخوان قبول شن میشه معدلاتونو بگید دوستم زبانشو 1 شده بود  ریاضیشو 5 ...

فرهنگیان شرط معدل داره 

معدل کل  یعنی معدل سه سال که نباید از ۱۴ کمتر باشه 

اگه این معدل کل از ۱۴ کمتر نباشه مشکلی نداره

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه کمتر دل بچه هارو با این حرفاتون بلرزونید 

خودمم کنکوری دارم اما استرس ندارم واقعیته نوش دارو پس از مرگ سهراب مگه😂الان من به هرچی امام زاده هم دعا کنم سر جلسه بد  جواب داده باشم نتیجه  همون میشه 

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

ان شاءالله قبول بشید و نتیجه یک سال تلاش رو بگیرید

واقعا سخته 

من از الان دارم واسه کنکور ۴۰۲ میخونم و میدونم هرچقدر بیشتر تلاش کنم بیشتر زحمت بکشم رتبه بهتری کسب میکنم

امیدوارم هممون به جایی که آرزوشو داریم برسیم❤❤

خودمم کنکوری دارم اما استرس ندارم واقعیته نوش دارو پس از مرگ سهراب مگه😂الان من به هرچی امام زاده هم ...

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فرهنگیان شرط معدل داره  معدل کل  یعنی معدل سه سال که نباید از ۱۴ کمتر باشه  اگه این ...

دقیق ا این معدل کل رو نفهمیدم کدومه مثلا تو کپیه دیپلمم نوشته بود معدل کتبی نهایی۱۴معدل کل۱۶گیج شدم

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
من خودم 19 و نیم باید بشم نرفتم نگاه کنم فقط دوتا 18 داشتم با دوتا 19 

چقد خوب 

من اصلا درس نخوندم تو دبیرستان 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏