2777
2789
عنوان

طلاق خلع

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چه گلی به سرم بگیرم این بی پدرم طلاق نمی‌ده 

گفتم که همین دادخواستتو مکرر چندبار تکرار کن 

این رد شد بعدی 

دوباره بعدی و بعدی 

انقد دادخواست بده تا قاضی خسته بشه

سلام عزیزم منم مشکل تو رو دارم، یک ساله عقدم ولی فقط دو هفته با هم دیگه خوب بودیم  الان بیش از یکساله که منو ول کرده رفته ، نه زنگی نه هیچی زده بلاک کرده لعنتی نمیاد مشکلو حل کنه! خونوادش تهمت زدن که من به نامحرم با منظور و لبخند نگاه میکنم! اون عوضی هم نیومد مشکلو حل کنه و منو رها کرده

یه بار گفت مهریه تو کم کن تا باهات زندگی کنم اگه مهریه تو کم نکنی همینجوری رهات میکنم و طلاق نمیدم، بخدا بدجوری گیر افتادم الان بعد از یکساله برگشته رفته درخواست تمکین زده که من برم باهاش زندگی کنم ،منم که حالم از وجود پسره به هم میخوره ،واقعا بدجوری گیر افتادم 😣💔💔💔💔💔 خدایا چرا آخه به دادم نمیرسی تا کی آخه باید صبر کنم خلاص شم؟

نوازنده ویلن هستم 🎻😃

الان مهریه مو اجرا گذاشتم دارم میگیرم، اگه مهریه مو اجرا نمی‌داشتم هیچ وقت برنمیگشت! الان خونه آماده کرده من یه بار خاستم برم تمکین کنم حتی داخل ماشینشم رفتم ولی مامانشم با خودش آورده بود نمیدونی اینقدر با مامانش ب من توهین کردن که از ماشینش فرار کردم ،دوباره رفته درخواست تمکین زده ،بخدا من از این آقا نفرت دارم ،اگه نرم تو خونه چی میشه خب😑

نوازنده ویلن هستم 🎻😃