2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 23 پست
بدبختی عقدم قراره تا وقتی ک ما ازدواج کنیم برن ی شهر دیگ ولی نمیتونم تا اون موقع ای اخلاقشو تحمل کن ...

خیلی سخته حق داری واقعا بنطرم توقعتو از شوهرت بالا ببر تحت فشارش بزا تا بتونی جمع کنی واسه بعد عروسیتون 

اگع تحت فشار باشع میبینه نمیتونه ب کسی جز تو برسه تا اونا شرشونو بکنن برن گمشن

حسودی میکنه،ب گفته خودت تک پسرم که هس اگر جدی جدی قراره برن می ارزه که تحمل کنی تحمل سخته ولی انجا ...

من اصلا ب روم نمیارم خب مامانش زیادی سختی کشیده خودمم میگم هواشو داشته باشه ولی ای رفتارش واقعا حالمو بدمیکنه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی سخته حق داری واقعا بنطرم توقعتو از شوهرت بالا ببر تحت فشارش بزا تا بتونی جمع کنی واسه بعد عروسی ...

دانشجوه کلی خرجو مخارج داره دلم نمیاد زیاد بش فشار بیارم

دانشجوه کلی خرجو مخارج داره دلم نمیاد زیاد بش فشار بیارم

تو دلت نیاد یکی دیگع ازش میکنه عزیزم تو نخای مادرشوهرت مبخاد پس فقط تو بخاه تا بفهمه توقعت بالاس و الویتش همیشه تویی و بفهمه جیزی نمیمونه خرج بقیه کنه

تو دلت نیاد یکی دیگع ازش میکنه عزیزم تو نخای مادرشوهرت مبخاد پس فقط تو بخاه تا بفهمه توقعت بالاس و ا ...

نم والا چی بگم 

سعی میکنم جلوشو بگیرم چاره ایم نیس اگ بخاد اینجور بره جلو ن چیزی واس من میمونه ن خودش

نم والا چی بگم  سعی میکنم جلوشو بگیرم چاره ایم نیس اگ بخاد اینجور بره جلو ن چیزی واس من میمونه ...

واسه تو میمونه ی کم سیاست زنانتو بکار بگیر نامزدت ولخرج و دست ودلبازه تو استفاده کن از این شرایط