2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
نه بابا خبرش همه چیزش به نام خانوادش هست بچه ام ندارم

جدا شو 

اونی که تو این زندگی داغون میشه شمایی 

دوباره با چشم باز ازدواج کن

میشه برای سلامتی پسرم علی یه صلوات مهمونم کنی 
به خدا فقط دوستش داشتم احمق و و الا .... بابام تو بیمارستان بود برای کرونا فهمیدم داره خیانت میکنه ب ...

عزیزم این عین باتلاق میمونه هی بخاطر دوس داشتن تو این زندگی سمی بمونی بیشتر فرو میری

بکَن بره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا داری درست میگی

من ۳ماهه طلاق گرفتم خیانت دیدم توی چت دیگه بیرون چتم لابد بوده با چتد نفر چت میکرده زنهای خراب. بی مسولیت بود. الان که کار و خونش جور شده. چند بار قبل طلاق گفت برگرد من برنگشتم. تازه منم مقصر میدونه میگه خودت رفتی خودتم برمیگردی. خیلی باحالن این شوهرامون

من ۳ماهه طلاق گرفتم خیانت دیدم توی چت دیگه بیرون چتم لابد بوده با چتد نفر چت میکرده زنهای خراب. بی م ...

دقیقا عین زندگی من کاملا مشابه. اگر برگردی بزرگترین خیانت و به خودت کردی اگر انسان و خداشناس بودن و یه اختلاف ساده آره اسنپ میگرفتم میرفتم اما......