2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني بعد ٣٧ هفته مشكل نداره؟!

نه اصلا من خودم ۳۸ هفته زایمان کردم

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

میرن توی دستگاه تا اندام های داخلی تکمیل بشه ولی اگر خیلی زود باشه ممکنه خیلی طولانی زنده نمونن منظو ...

من هفته ٣٥ و ٢ روز هستم انقباض اينا داشتم دو روز البته ماه پيش يه آمپول ٥٠٠ پرولتون خارجي زدم براي جلوگيري دكترم گفته آمپول بعدي رو با فاصله يه ماه بزن ولي ايرانيا رو هر دوهفته ميزنن نگران بودم واسه همين

پرسپولیس جان سیکل زایمان طبیعی هفته ی ۳۹ و ۴۰ هست نه ماه کامل 

ولی عزیزم ۳۷ هفته به بعد بچه اصلا به دستگاه نیاز پیدا نمیکنه ،من خودم ۳۸ هفته زایمان کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

نه اصلا من خودم ۳۸ هفته زایمان کردم

ماه پيش يكم انقباض داشتم دكتر برام آمپول پرولتون٥٠٠ خارجي نوشت براي جلوگيري گفت بعدي رو بايد با فاصله يه ماه بزني الان ٣٥ هفته و دو روز هستم يكم نگرانم

ولی عزیزم ۳۷ هفته به بعد بچه اصلا به دستگاه نیاز پیدا نمیکنه ،من خودم ۳۸ هفته زایمان کردم 

اولش هم عرض کردم خدمت اسی جون پزشکان با تشخیص احتمال زایمان‌زود رس آمپول تجویز میکنن که مادر میزنه و ریه زودتر تشکیل میشه البته این رو هم در نظر بگیرید که سن سونوگرافی همیشه تلورانس داره و میتونه سن حقیقی جنین بیش از سن سونو باشه 

نه عزیزم بچه ی دختر عموی من ۳۶ هفتگی ب دنیا اومد چند روز تو دستگاه بود بعدشم مرخص شد  زیر ۳۰ ه ...

خداروشكر،منم ٣٥ هفته هستم نگران بودم يكم ديروز انقباض داشتم البته امروز واسه چك آپ ميرم

من هفته ٣٥ و ٢ روز هستم انقباض اينا داشتم دو روز البته ماه پيش يه آمپول ٥٠٠ پرولتون خارجي زدم براي ج ...

من از ۶ ماهگی انقباض داشتم با دردای پریودی شدید

دکتر بهم قرص داده بود میخوردم

۳۸ هفته و ۴ روز هم زایمان کردم

نگران نباش عزیزم شما هم ب وقتش زایمان میکنی

ماه پيش يكم انقباض داشتم دكتر برام آمپول پرولتون٥٠٠ خارجي نوشت براي جلوگيري گفت بعدي رو بايد با فاصل ...

اصلا نگران نباش عزیزم ، چیزی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هفته ٣٥ و ٢ روز هستم انقباض اينا داشتم دو روز البته ماه پيش يه آمپول ٥٠٠ پرولتون خارجي زدم براي ج ...

سعی کن کمتر تحرک داشته باشی و اصلا استرس نداشته باش چون اینها خودشون تشدید کننده هستن به خدا توکل کن اگر دردهای زیاد شد سریع با پزشکت هماهنگ بشو مشکلی نیست نگران نباش