2777
2789
عنوان

مادر شما هم وسایلتونو میگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 37 پست

بعععله  زمانیکه مجردبودم میگشتن البته به هوای مرتب کردن اتاق اومدم.منم اصلا واکنش نشون نمیدادم چون بهشون حق میدادم به هرحال جوان بودم ومامانم بایدنظارت میکردن دیگه.منم دخترخوبی بودم چیزی نداشتم پنهان کنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم نه ولی از داداشم مطمن نیستم ییارکیفمو گشته بود دیگه بعد اون اصلا بهش اعتماد ندارم وقتی میرم بیرون چیزای شخصیم قایم میکنم  

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

مامانا خیلی وقتا این رفتارا زشت و زننده دارن 

یک نصیحت و مثال برات میزنم 

هیچ وقت هیچ وقت با افکارشون جلو نرو 

نمونش یک هفته پیش اومد کمکم خونه تکونی یه دختر یازده ساله افغانی هست میاد گدایی گفت بزار بیاد حیاطو جارو کنه پول بهش بده 

منم با اینکه اوایل قبول نمیکردم اخرا دیه قبول میکردم هرچی بهش میگفتم خطرناکه گوش نمیکرد امشب ساعت یازده یواشکی اومده بودن تو حیاط 

مردم و زنده شدم خدا میدونه برای روزای بعد چ نقشه هایی داشته باشن 

بریم سراغ رژیم خوب وزن اولیه :۷۵.      هدف اول ۷۳.     هدف دوم: ۷۰.        هدف سوم:۶۸.         هدف چهارم:۶۵
چشونه این مادرشوهراااا مادرشوهر من نذری داره..اصلااااا ب من نگفت بیا  نذر امام حسین با بغض و ...

نه بابا اینا همش برای ریا هست منو فردا دعوت کرده خونه ی یکی دیگه سفره من نمیرم مهم اینه تو دنیا خوب باشیم کسی رو اذیت نکنیم به خدا و اماما و پیامبر اعتقاد داشته باشیم و عمل کنیم جدیدا که بخاطر ریا و نشون دادن خودشونه اینا ارزشی نداره