2777
2789
عنوان

سقط جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 65 پست
اگر ازمایشات رو یک جا تکرار نکرده باشی امکان داره که رنج هاشون باعهم فرق داشته باشه.تازه اگر یکجا هم ...

وااااقعا؟؟؟؟ واااااي خيلي خوشحالم كردين خدا انشالله ني نيتون رو براتون نگه داره. به خدا من انقدر تو آزمايشگاه و مطب دكتر و مطب سونوگرافي با صداي بلند گريه كردم همه دلشون برام ميسوخت و منشي ها فورا منو ميفرستادن داخل ٢ روزه دارم سكته ميكنم ميخوام فردا برم يه آزمايشگاه ديگه برام دعا كنيد مال منم مثل شما خطاي انساني بوده باشه 

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
انشالله. خونريزي نداشتم وقتي ديد بتام پايين اومده بهم شياف و آمپول داد ميترسم خدايي نكرده بلايي ...

دوباره ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن . احتمالا دو قلو بودن اول بعد یکی از قلها وایساده . اون یکی داره رشد میکنه . دکترت کیه چقدر بی سواده . دقیقا دوستم اینجوری بود یه قلش وایساد اون یکی رشدش کرد.دارو نخوریا ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن 

تهرانی ؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۵ شنبه انتقال جنین دارم از دیروز تو هر سایتی میزنم که کارایی که درصد مثبت بودن رو بالا ببره انجا ...

انشالله كه انتقال موفقي داشته باشين و ٩ ماه ديگه ني ني رو به سلامتي بغل بگيرين. به خدا من تمام بدنم رو استرس گرفته امضام رو بخونيد متوجه ميشيد چرا انقدر نگرانم دلم به اين ني ني خيلي خوش بود

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
ببین من یه آدم با تجربه تو سقطم😔😔😔😔😔 ۷ بار سقط داشتم که کلا دو بار قلب تشکیل شد اصلا استرس نداش ...

مرسي عزيزم. انشالله خيلي زود يه بارداري خوب و يه ني ني صحيح و سالم بياد تو دلتون. يعني من اگه تا ٢ هفته ي ديگه آمپول و شياف ها رو مصرف كنم ولي خدايي نكرده ني ني مشكلي براش بياد خودش دفع ميشه؟ يا به خاطر اين داروها جاش محكم ميشه و كورتاژ لازم ميشه؟

وااااقعا؟؟؟؟ واااااي خيلي خوشحالم كردين خدا انشالله ني نيتون رو براتون نگه داره. به خدا من انقدر تو ...

اره بخدا...درکت میکنم اخه منم ۴ سال منتظر بودم و ۲ تا سقط داشتم..تو فکرش رو بکن با چه حالی رفتم ازمایشگاه زار زدم گفتم من ۲ تا سقط داشتم با این میشه سومی...توروخدا نگاه کنین ببینین اشتباه نکردین

که خانومه خودش گفت نه من خودم انجام دادم..ولی گفت حالا که میگی علایم نداری و شرایطت اینجوریه بیا برلت دوباره انجام بدم که دوباره برام انجام دادن و بتا خداروشکر یه عدد کاملا بالا بود و دو برابر..اون مسئولی که دفعه اول انجام داده بود برام اون اشتباه کرده بود..

برات دعا میکنم که انشالله اشتباه شده باشه

ببین میدونی من چکار کروم...من هم تو همون ازمایشگاه ازمایش سوم رو انجام دادم..هم رعتم ازمایشگاه دیکه دوباره تیتر بتا رو اونجا انجام دادم

یه موضوع دیگه اینکا دقت کن که حتما ازمایشاتت تیتر بتا باشه..نه بتای معمولی

اخه بعضیی از ازمایشگاه برای بتای معمولس هم عدد میزنن جلوش که اون دقیق نیست و حدودیه..

تاکید کن که حتما تیتررر باشه

انشالله هرجی خیره برات پیش بیاد عزیرم...شبت بخیر

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

دوباره ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن . احتمالا دو قلو بودن اول بعد یکی از قلها وایساده . اون یکی داره رشد می ...

نه عزيزم تهران نيستم. يعني نبايد شياف و آمپول رو استفاده كنم؟ خدا كنه اين باشه من به همينم راضيم خدا كنه يه ني ني واسم بمونه 😭

ببین من یه آدم با تجربه تو سقطم😔😔😔😔😔 ۷ بار سقط داشتم که کلا دو بار قلب تشکیل شد اصلا استرس نداش ...

عزیزممممممم..متاسفممم که تجربه های به شدت سختی داشتیییی

الان انشالله نی نی داری؟؟؟

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

نه عزيزم تهران نيستم. يعني نبايد شياف و آمپول رو استفاده كنم؟ خدا كنه اين باشه من به همينم راضيم خدا ...

والا دوست من اینجوری بود چون بتات بالا بوده احتمال دوقلویی بودنشون هست فعلا دارو نخور ۴۸ ساعت بعد برو همون آزمایشگاه تیتر بتا بده . یه آزمایشگاه دیگم همون روز تییتر بتا بده . انشالله که بالا رفته . با یه دکتر دیگم ویزیت شو . Ivf بودین ؟ 

دوباره ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن . احتمالا دو قلو بودن اول بعد یکی از قلها وایساده . اون یکی داره رشد می ...

راستي من همون روز سونو واژينال شدم ممكنه دكتر سونو نديده باشه؟ اگه ٢ قلو بوده باشن و يكيشون نمونده باشه؟ چون خيلي كوچيكه فعلا ٤ هفته هستم

مرسي عزيزم. انشالله خيلي زود يه بارداري خوب و يه ني ني صحيح و سالم بياد تو دلتون. يعني من اگه ت ...

آره ولی تو به ایناش فکر نکن تو فقط به ارامشت فکر کن  اگر شرایطش رو داری هر دو یا سه روز یه بار برو آزمایش خون بده ببین روند بتات سعودیه یا نزولی ولی اگر شرایطش رو نداری صب کن دو هفته دیگه برو سونو اگر خدای نکرده زبونم لال رشد نکرده بود بعد از قطع داروها یه ۱۰ روز به بدنت زمان بده خودش دفع میکنه 

نه عزيزم تهران نيستم. يعني نبايد شياف و آمپول رو استفاده كنم؟ خدا كنه اين باشه من به همينم راضيم خدا ...

من از شیاف و آمپول سر در نمیارم . فعلا عجله نکن . شاید دوقلو بوده یکیشون داره رشد میکنه . شاید اشتباه آزمایشگاه بوده . برو یه متخصص دیگه دکترت وارد نیست اصولا میگن دوباره تیتر بده این یهو گفته سقط !!!

روز چند بتات ۱۸۰۰ بود ؟؟؟

الان ٤ هفته هستم گلم ، ٥ روز بعد از پريودي  ١٨٢٨ بود يعني ٦ روز پيش