2777
2789
عنوان

شوهرم مامانشا ول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 102 پست
والا بقران

قیامت کن همین

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما همونی که چند روز پیش عروسیت بود که 

۲۰ تیر عروسیم بود

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
خب نکنه بخاطر واژینیسم بودنت نمیتونه تحمل کنه باهات تنها باشه؟

نه وابستس به خانوادش

تیکر عروسیمه👰‍♀️🤵‍♂️ بچها من ۳ سال و نیمه عقدم خیلی سختی کشیدم زندگی که بدجور بالا پایین داشت وقتی که داشتم جدا میشدم معجزه شد و برگشتیم بهم با شوهرم ۳ سال دوست بودیم و با سختی بهم رسیدیم برام دعا کنید زندگیم ارامش بگیره نزدیک عروسیمه برام دعا کنید خوب برگزار شه دعا کنید خوشبخت بشم خیر ببینید الهی❤🌹
واا خودشم تلاشی نکرد رابطه داشته باشین ؟؟

ببخشید رابطه مقعدی داشت که الان بواسیر شدم

خونه بابام اینام نمیاد که

خب نیاد خودت تنها برو 

وقتی اون تنها میره پیش مامانش

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

یعنی شباهم تنهایی ؟؟؟ خوب نیس تازهه عروس تنها باشه شب هارو ساعت چند میاد خونه خودتون؟؟

نمیاد خونه بابام اینام

۲۰ تیر عروسیم بود

متاسفم وافعا برا شوهرت که نازه عروسشو ول کرده  

برا مامانشم واقعا متاسفم که همچین پسری رو تربیت کرده مادرش اگه عقل داشته باشه نمیزاره پسرش عروسشو ول کنه بچسبه ب اون

خوش اومدی عشق مامان🥰😍
ببخشید رابطه مقعدی داشت که الان بواسیر شدم

ماادرش باید به پسره راه و چاه یاد بده بالاخره باید تنها باشین رابطه داشته باشین همش خونه مامانشه خیلی صبر داری دختر بعد از رابطه مقعدی نترسیدی از اون یکی میترسی 😖😖😖😖😖

متاسفم وافعا برا شوهرت که نازه عروسشو ول کرده   برا مامانشم واقعا متاسفم که همچین پسری رو ت ...

نمیبخشم عروسی گرفت تا دهن منو ببنده

خدا ازش نگذره

ماادرش باید به پسره راه و چاه یاد بده بالاخره باید تنها باشین رابطه داشته باشین همش خونه مامانشه خیل ...

تازه بعد ۴ سال عقد

2790
2778
2791
2779
2792