ای جانم منو یاد مرغ عشقم انداختی دلم براش تنگ شد همین شکلی بود 😕 شرایط نگهداریش رو نداشتم و خودمم دلم نمیومد تو خونه نگه دارمش دادمش به کسی که مرغ عشق داره جفتش شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا شرایط نگهداری شو نداشتی ؟؟؟چه شرایطی داره ؟؟؟من دو تا قناری دارم خیلی خیلی می خونن خدارو شکر&nbs ...
خونمون کوچیکه. تو پذیرایی گذاشته بودمش. البته بیرون براش کلی اسباب بازی گذاشته بودم خودش میومد بیرون و میرفت داخل قفسش . خیلی سخت بود بهش یاد دادم . البته کلا وحشی بود هیچوقت دستی نشد و توی دست نمیومد. چون تو پذیرایی بود سر و صدا اذیتش میکرد و جیک جیک میکرد . آخه مرغ عشق از سر و صدا بدش میاد. همش باید مراعاتش میکردم. صدای تلویزیون رو کم میکردم . آهنگ نمیزاشتم . صبح ها هم زود شوهرم میره سرکار بیدار میشد باهامون. دیدم اینجوری هم ما سختمونه . هم اون اذیت میشه شوهرم داد به دوستش که مرغ عشق داره که شد جفتش . مرغ عشق خیلی پرنده ی حساسیه. تو عکس معلومه ناراحته و افسرده س . بهش محبت کن و براش کف دستت دون بریز . مال من وحشی بود . شاید این دستیه. دستی باشه کارت راحت تره.