2777
2789
عنوان

گوشی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 112 پست

نمیدونم بعضی کاربرا واقعا نمیدونن یا خودشونو میزنن به کوچه علی چپ یه چیزایی میگن آدم شاخ در میاره.

گوشی دختر منم اندرویدیه 

اندرویدی ها یه تنظیماتی دارن میتونی مشخص‌کنی وقتی گوشی قفله نوتیفیکیشن ها مثل پیام ها یا تماس ها یا هرچیز دیگه رو روی صفحه نمایش نده.شاید یه غریبه اومد به گوشی نگاه کرد نتونه بخونه چیه.

بجاش می‌نویسه Hiden content یا محتوای پنهان شده 

که تو نگاه می‌کنی بفهمی نوتیفکیشن داری بعد قفل گوشی رو باز کنی.

معنیش این نیست که شوهرت داره یه چیزایی ازت پنهان می‌کنه !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو چهل تیکه میکنم نمیشه فکر می‌کنه من همیشه هستم میبخشم

نمیدونم ولی همین که گفتم بهترین دفاع حمله هست یادت نره 

این به این معنا نیست که اومد خونه بگیری بکشیش 

عاشق ماشینم ، نفسم لامبورگینی ، عشقم استون مارتین

همشم این نیس اگه میخواست پیام نیاد اعلانهاشو خاموش می‌کرد من خودم پیام‌های تبلیغاتی رو مسدود کردم میزنه محتوای پنهان شده 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

ببین اسی منم روی پیاما و تلگرام و اینجور برنامه هام قفل گذاشتم، چیزی واسه پنهون کردن ندارم 

فقط واسه اینکه اعلان میاد رو صفحه کسی نخونه

البته کسی منظورم همسرم نیست، بقیه افراد

همشم این نیس اگه میخواست پیام نیاد اعلانهاشو خاموش می‌کرد من خودم پیام‌های تبلیغاتی رو مسدود کردم می ...

پس میشه کسیو مسدود کرده باشه وقتی خونه میاد 

وقتی سرکاره از مسدودی در بیاره

خب مثلا مثل همین نینی سایت  اینجوری بگم ساده تره شما تو نینی سایت هستی  ولی یه حالتی رو ...

خدایی شما تو نی نی سایت چیکار داری؟😂😂😂

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  
پس میشه کسیو مسدود کرده باشه وقتی خونه میاد  وقتی سرکاره از مسدودی در بیاره

عامو اینقدر بدبین نباش بگم آره بری دعوا کنی

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
پس میشه کسیو مسدود کرده باشه وقتی خونه میاد  وقتی سرکاره از مسدودی در بیاره

اگه میخواد ازمسدودی دربیاره چرا مسدود کنه مگه خدایی نکرده  خیانت کرده بهت