2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 38 پست
مهریه شما چقدره؟

۱۱۴ سکه

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
یعنی بهت گفتن از هفتاد تا سکه فقط ده تومن گیرت میاد؟

نه گفتن ده میلیون اول باید هزینه کنم و بدم تا تو دادگاه بتونم شکایت کنم و بعد که دادگاه بهم رای داد میتونم ۷۰ سکه رو بگیرم 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی نمی‌دونم چرا پنج ماهه برای نفقه شکایت کردم اما دادگاه طرف منو نمیگیره

دقیقا همیطوره اخرشم دست خالی باید بگی فقط طلاقمو بده برم‌ برا منن پیش اومد نگرفتم ن مهریه ن نفقه

حال دلم خوب بود ولی افسوس ک خرابش کردی
دقیقا همیطوره اخرشم دست خالی باید بگی فقط طلاقمو بده برم‌ برا منن پیش اومد نگرفتم ن مهریه ن نفقه

چند وقت درگیر دادگاه بودین 

که بعد حاظر شدین جدا بشین بدون حق و حقوق؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

حتی شوهر کردم اونم زنش ۴ سال فقط دادگاه بود برای نفقه و مهریه هیچی از شوهرم بهش نرسید فقط تونست بندازش زندان برای نفقه ۶ ماه بریدن که سر ۴۰ روز ازاد شد عید اومد ازادش کردن دید نمیتونه مهریه نفقه بگیره۴سال الافه رف طلاق یک طرفه گرفت چون شوهرم چیزی بنامش نبود

من خودم خیلی درگیر نبودم چون طلاق نمیداد بزور وکیل چند ماه فقط دنبال بودیم 

ولی شوهر الانم خانومش ۴ سال هر روز دادگاه و شکایت داشت ولی به هیچ جا نرسید حتی یک هزاری از شوهرم نتونست بگیره تازه او کلی شاهد دروغی هم برده بود شورا حق اختلاف هم اشناشون بود پارتی داشت و هم چون شوهرم خیانت دید نرفت جاش استعلام از همسایه ها گرفته بود ک این زن گرفته

اصلا دنبال مهریه نرین خیلی باید بری اخرشم گیرت چیزی نمیاد مگا اینکه پارتی داشته باشی باز اونم  اگر قاضی ببره طرف میتونه تجدید نظر بزنه ک باز یک وقت دادگاه دیگه میزنه ک‌میاد مشهد یا حالا هر جا ک ببره اگر به نفع مرد بزنه خانم دوباره تجدید نظر میزنه اگر به نفع مرد بزنا ک باز اقا تجدید نظر میزنه میره دیوان تهران ک اونجا هر چی رای بده میشه همون ولی خو طولانیش میکنن خیلی مثلا وقت و میزنه برای چند ماه بعد هر بار بخای کاری کنی شاید ۶ ماه تا یسال بگذره از خانم سابق شوهرم ک تجدید نظر زد از کاشمر اومد مشهد رای قاضی مشهد ب نفع شوهرم خورد دیگه کم اورد تازه شوهر من برای خیانت زنش ۳ تا شاهد نداشت و نتونست ثابت کنه تو دادگاه ولی او هر بار ۳ شاهد میبرد ولی هر دفعه میرف شاهداش فرق داشت خخخ قاضی شک کرده بود

مهریه شما چقدره؟

۱۱۴ سکه

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫