2777
2789
عنوان

درد شدید معده

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 20 پست
کوفت نصفه شبی حالم بد شد چه نشسته توضیحم میده از کجا ب کجا میره غذای لعنتی 

🤣🤣🤣🤣

نمیدونم چرا صبح ک ازخواب بیدارمیشم ظهره🥴             شمارونمیدونم ولی حضرت عباسی من ب ماسک وابسته شدم.بدون اون انگارشورت پای دماغم نیست😷😂 ن تنهادیگه ۱۸سالم نیست بلکه ۱۹.۲۰و۲۱روهم ردکردم تورو خدا یه دیقه وایسیم ببینیم چی داره میشه😐😩معلوم نیست روی خوش زندگی سمت کیه ک ک..ونش سمت ماست😏کارما باش کسی ناراحتت کردخودت جرش بده😤من هیچوقت مشکلمون رو باخانواده پدری نفهمیدم فقط میدونم باید قهرباشیم😊از خانواده پدری فقط با بابام رفت و آمد داریم.آدم بایدانگل شناسی بخونه تابتونه یسری هارو بشناسه
🤣🤣🤣🤣

استیکرت برام نمایش داده نمیشه 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برو اورژانس ی آمپول مسکن میزنه تا صبح تخت بخواب چرا نشستی درد میکشی ؟

اره کاش میرفتم همسرم خواب بودم نخواستم بیدار شه خسته بود

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

وای خیلی حس بدیه بالا اوردن🤢😩فک کن غذا ها توگلوت و دندونت گیرکنه🤢😕😂

دقیقا تو همین وضع چندش آور بودم اه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام اب جوش +نبات +عرق نعنا  اب حتما جوش باشه  خوب میشی سر ی رب

عزیزم مسموم شدم مرسی