فعلا بهم دوفاستون داده بود از شب پونزده پریود خوردم پریروز تموم شده اما من اصلا حسو حالت پریودو ندارم نمیدونم یعنی یه پریود بدون درد خواهم داشت یا چطور بشه نمیدونم
منم این ماه قرار بخورم فعلا بهم دوفاستون داده بود از شب پونزده پریود خوردم پریروز تموم شده اما من ا ...
نه من اون ماه ک لتروزول میخوردم شوهرم ۱۵ روز خونه بود ۱۵ روز ماموریت اینطوری احتمال بارداریم خیلی کم میشد مخصوصا اینکه تنبلی تخمدان هم داشتم خلاصه اون ماهی ک هم لتروزول خوردم و هم آمپول آزاد سازی تخمک زدم دکترم گفت از روزای ۱۲ تا ۱۸ بعد پریود نزدیکی کن تا نتیجه بگیری و شکر خدا شد
نه من اون ماه ک لتروزول میخوردم شوهرم ۱۵ روز خونه بود ۱۵ روز ماموریت اینطوری احتمال بارداریم خیلی کم ...
فقط یه چیزی شما دوفاستین هام خوردین اگر خوردین موقع پریودی درد داشتین من همیشه پریودام بشدت با درد همراهه اما دیشب لک بینی شروع شده فقط یکم دلپیچه گرفتم و دیگه هیچی نه سینه هام سفت شد نه دلدرد هیچی
فقط یه چیزی شما دوفاستین هام خوردین اگر خوردین موقع پریودی درد داشتین من همیشه پریودام بشدت با درد ه ...
نه گلم نخوردم
ی درصد کمی لک لانه گزینی دارن برای شماهم احتمالا همونه فقط نگران نباش اگه نشد چون منم یماه قبل بارداریم ی لک کوچیک دیدم و از چند روز بعدش پریود شدم تموم علامت های بارداری روهم داشتم اون ماه نشد ولی دکتر گفت بدنت داره آماده میشه برا بارداری
نه گلم نخوردم ی درصد کمی لک لانه گزینی دارن برای شماهم احتمالا همونه فقط نگران نباش اگه نشد چ ...
حالا امید بخدا اگر پریود شدم که باید لترازول بخورم از روز سومپریود ولی خب درصد خیلی کمی هست که باردار باشم چون فولیکولام کوچیک بود احتمالا کپریود فردا میاد