2777
2789
عنوان

غسل جنابت

396 بازدید | 15 پست

بچه ها غسل گردنم بود بعد منتها کمرم چسب زده بودم واسه کمر دردم بعد تو حموم کندم با شامپوام شستم اون موقع دست زدم‌دیدم تمیز شده غسل کردم الان یهویی دست زدم کمرم دیدم شیره چسبه انو  و کمرم هست چه کنم غسلم باطله 😑؟ 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ضد حالی😬

🥴 یعنی حرصم گرفته ها 😫 اون همه زحمت کشیدم حوصله دیه ندارم‌برم

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

نجاست باید از بدن پاک شه اول بعد غسل _چسب ک نجسی نیس

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
نجاست باید از بدن پاک شه اول بعد غسل _چسب ک نجسی نیس

عه پس قبوله اخه چسبو کندم جاشم شستم منتها نگو شیره چسبه نرفته پس قبوله خیالم راحت باشه؟

عه پس قبوله اخه چسبو کندم جاشم شستم منتها نگو شیره چسبه نرفته پس قبوله خیالم راحت باشه؟

آها اگ از نظر نرسیدن آب میگن ک نمیدونم 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
عزیزم تا زمانی که نمی‌دونستی قبول بود اما چون الان فهمیدی و شرایط غسل رو هم داری باید دوباره غسل کنی ...

خب الان پنج ساعت از روش گذشته 🙁 یعنی بازم برم ؟