2777
2789
عنوان

من با این همسایه هامون چیکار کنم😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست
دقیقا رفتیم گفتیم میگن خونه خودمونه ما مستاجریم میگن شما جم کنید برید ما خونه خودمونه😐

😐😐😐😐

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با شماست شاید بچه کوچیک دارن اخه پسر منم کوچیکه هی مبل هارو جابه جا میکنه میکشه واقعا حریفش نمیشم ...

خب اخه اگه کار بچه بود وقتی بهشون تذکر میدادیم میگفت تقصیر بچه اس نه که بگه خونه خودمونه شما جم کنید برید🤦🏻‍♀️

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
اون دیگه دلش خوشه😂

نصف شبم هوس جابه جایی میکنه من یسری وقتی از بیرون اومد توپ سنگین ، جارو و. .. میزدم به سقف😂

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
اون دیگه آپارتمان نشستی براش فرهنگ سازی نشده 

دقیقاا🤦🏻‍♀️نمیگه شایدمهمون داره طرف یا مثلا اسایش میخواد

اره خیلی مهمه، ما خودمون همیشه صدا تلویزیونمون کمه یا اروم راه میریم همسایمون اذیت نشه اونوقت اینا ا ...

ببین اگه تازه اسباب کشی کردن شاید دارن اساس جابجا میکنن ،یا اگه بچه کوچیک دارن واقعا سخته حریف بچه بشی

ما همسایه پایینیمون بشدت حسااااس یعنی تا تقی ب توقی میخوره میاد در خونه رو میزنه 

نه تنها ما بلکه ب همه گیر میدن 

من نمیگم ما کلا ساکتیم ها،خواهر کوچیکم ۶ سالشه بعضی وقتا میدوعع تو خونه 

مامان منم میگه ک بچس من نمیتونم جلوشو بگیرم ، هر چقدمیگیم گوش نمیده 

برا همین میگم بچه ها غیر قابل کنترلن ،از شانس ما هم خواهرم شلوغه هم همسایه حساس

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
ببین اگه تازه اسباب کشی کردن شاید دارن اساس جابجا میکنن ،یا اگه بچه کوچیک دارن واقعا سخته حرف بچه بش ...

نه گلم سه چار ساله اومدن... 

خب من میدونم داداش خودمم خیلی شلوغه ولی حداقل پرو پرو نمیایم بگیم خونه خونمونه ناراحتین جم کنید برید

نه گلم سه چار ساله اومدن...  خب من میدونم داداش خودمم خیلی شلوغه ولی حداقل پرو پرو نمیایم بگیم ...

والانمیدونم 

آپارتمان هم این اعصاب خورد کنیا رو داره دیگه 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂