2777
2789
عنوان

میخوام با ی اقایی اشنا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست
اگه گفته منم اینجوری هستم شاید به خاطر شما حاضر به مهاجرت بشه 

نمیدونم چی بگم ولی دو روز پیش بهش گفتم ی چیزی میتونم ازت بپرسم البته کاری بود و گف اره چرا که ن و خوشحال هم شد

نمیدونم چی بگم ولی دو روز پیش بهش گفتم ی چیزی میتونم ازت بپرسم البته کاری بود و گف اره چرا که ن و خو ...

دارید کارهای مهاجرت رو انجام میدید یا فقط فکرش تو ذهنتون هست فعلا؟

آقا هستم---دیگه اعتمادی وجود نداره---

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دو سال بعد میتونن بیان ولی فکر میکنم برا همینم ناراحت شد

امکان داره تا دوسال بعد سرد بشن. به نظرم باید ببینی میاد ؟اگه اومد دیگه میتونی واقعا بفهمی عاشقتونه یا نه

[QUOTE=246798000]امکان داره تا دوسال بعد سرد بشن. به نظرم باید ببینی میاد ؟اگه اومد دیگه میتونی واقع ...

شما که میخواید برید نباید واستون مهم باشن شاید رفتید و نیومد. به نظرم بهش بگید اگه واقعا دوستتون داره هرچه زودتر کاراش رو انجام بده و بیاد اگرم نه بی خیال هم بشید به نظرم چون معلوم نیست تا دوسال دیگه به فکرتون باشه یا نه

شما که میخواید برید نباید واستون مهم باشن شاید رفتید و نیومد. به نظرم بهش بگید اگه واقعا دوستتون دار ...

اگه واقعا بدونم علاقه بهم داره میتونم بمونم و با خودش برم ولی وقتی حرفی نمیزنه چی بگم

اگه واقعا بدونم علاقه بهم داره میتونم بمونم و با خودش برم ولی وقتی حرفی نمیزنه چی بگم

اگه خودش چیزی نمیگه به نظرم این یک جور سردی میتونه باشه . وگرنه به نظرم باید تمم تلاشش رو میکرد که با هم برید