2777
2789
عنوان

رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
وای من میترسم اُفت زیاد داشته باشم نمیدونم چرا همه انرژی بد میدن میگن سخته نمره کرفتن و اینا درسایه ...

ببین چون وارد جوش نشدی و برات نا اشناس همچین حسیو داری

ب حرف اینا گوش نده چون اونا یا تلاش نکردن یا نخاستنش

تا خودت ندیدی و تجربه نکردی حرفاشونو انرژیاشونو باور نکن 

چرا نمیگی خیلیا با برنامه ریزی و تلاش تونستن؟

اره عزیزم اصلا بهش سخت نگا نکن فقط و فقط برنامه ریزی و تلاش میخواد ❤️  ببین این دوسالو جوری بخ ...

وای مرسیی:)خیلی خوشحالم کردی با حرفات😂🥲

ولی واقعا یهو عجیب شده همه چی کاش زودتر عادت کنم

معلم مردو اینا میترسم سخت نمره بدن

بعد مدرسمونم زنگایه تخصصی رو گذاشته پشت هم و خیلی بده مثلن تویه یک روز دوتا شیمی دوتا فیزیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دهم اینطوری شروع کنم زده نمیشم از درس؟ چون اکثرا میگن اشتباهه از دهم اینطوری دیگه شروع کرد حتی خ ...

بستگی به اراده داره و ذوقی که برا هدفت داری 

اگه درکنارش تفریح و شادی هم باشه قطعا زده نمیشی

ببین چون وارد جوش نشدی و برات نا اشناس همچین حسیو داری ب حرف اینا گوش نده چون اونا یا تلاش نکردن یا ...

البته حرف همیشه هست به من هفتمم میکفتن افت میکنی نکردم ولی

وای مرسیی:)خیلی خوشحالم کردی با حرفات😂🥲 ولی واقعا یهو عجیب شده همه چی کاش زودتر عادت کنم معلم مر ...

💗💗💗

اره نگرانی‌هات طبیعین ولی جای استرس نداره 

عادت میکنی و باید هوای خودتو داشته باشی از نظر تغذیه که مغزت بکشه 

اتفاقا دبیرای مرد تا جایی که من دیدم تدریسشون از خیلی دبیرای زن بهتره و تو کافیه تلاشو جدیتت رو نشونشون بدی اوناهم میبینن و نمزه های خوبی میدن دیدم و تجربه دارم که میگم

وای خیلی خوشحالم کردی بازم کلی ممنون🥲♥️🥺

ی چیزیم بگم بهت یادت باشه

ممکنه بعضی جاها نکشی خسته بشی و... اصلا فکر اینو نکن که وای افت کردی وای دنیا رو سرت خراب شد .. نه! فقط یکم خسته شدی و نیاز ب رفرش و استراحت داری

کم نیار 

چن روز کمتر بخون و ب تفریح و.. اینا برس 

دوباره روحیتو ب دست میاری 

بعد شروع کن بخوندن 

همیش هوا خودتو داشته باش عزیزم.🥺😁❤️

ی چیزیم بگم بهت یادت باشه ممکنه بعضی جاها نکشی خسته بشی و... اصلا فکر اینو نکن که وای افت کردی وای ...

وایی:)

فقط خداکنه زودتر اوکی شم، سخته

مدرسه جدید، معلما جدید، روشه تدریس جدید، درسا یه چیز کلا جدید و زیاد، دوستایه جدید:)😭💔😂