2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی واقعا گم کردم؟؟اخه چجوری کاری نکردم که

به خودت و افکار و رفتارت رجوع کن ، ببین کجا روبرگردوندی ، کجا رو اشتباه رفتی 

من دوره ای فکر میکردم خدا من رو‌نمیبینه و میخواد که عذاب بکشم و شرایط همش بدو بدتر میشد 

بالاخره به خودم اومدم ، دیدم تنها کسی که به من ظلم کرده فقط و فقط خودم بودم و بس 

و خدا کنارم بوده تمام این مدت و نظاره گرم بوده و حتی لحظه ای دستم رو رها نکرده ، چون شاید لب پرتگاه میرفتم اما پایین نمیفتادم و این خدا بوده که محکم نگهم داشته 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
به خودت و افکار و رفتارت رجوع کن ، ببین کجا روبرگردوندی ، کجا رو اشتباه رفتی  من دوره ای فک ...

اره این که درسته نه اینکه شک کنم فقط ترس دارم میدونی یه ترس بد یه غمباد یه جور غم

اره این که درسته نه اینکه شک کنم فقط ترس دارم میدونی یه ترس بد یه غمباد یه جور غم

پس درمانش کن ، رفعش کن 

سفر کن درون خودت ، قعر وجودی خودت ، ببین اون غم ناشی از چیه ، چرا ، با توجه به کدوم افکار یا اتفاق چنین حسی اومده سراغت ، اون قسمت از خودت رو در آغوش بگیر و درکش کن ، مشکل رو رفع کن تا اروم بگیری و سبک بشی

پس درمانش کن ، رفعش کن  سفر کن درون خودت ، قعر وجودی خودت ، ببین اون غم ناشی از چیه ، چرا ، با ...

بیشتر استرس دارم. یه مامان دارم تموم دنیامه یه ذره مشکل کبدی داره سه شنبه وقت دکتر گرفتم ولی استرس دارم یه جور دلتنگی که نکنه خدا حواسش نباشه چون من حواسم نبود

بیشتر استرس دارم. یه مامان دارم تموم دنیامه یه ذره مشکل کبدی داره سه شنبه وقت دکتر گرفتم ولی استرس د ...

وقتی استرس داشته باشی فکر و خیال ناگوار میاد سراغت و ناخوداگاه جذبشون میکنی ، نگران نباش خدا در بدترین شرایط ما هم هوامونو داره و رو برنمیگردونه 

اولا اروم باش و تقدیر رو بپذیر ، دوما سعی کن تو بدترین اتفاقها هم نقاط مثبت پیدا کنی ، سوما تو که مهربونتر از خدا نیستی پس بهش اعتماد کن و پیش برو

وقتی استرس داشته باشی فکر و خیال ناگوار میاد سراغت و ناخوداگاه جذبشون میکنی ، نگران نباش خدا در بدتر ...

من که همیشه اعتماد کردم ازشم که پشیمون نیستم هنوزم اعتماد دارم ولی فکر میکنم اون به من اعتماد نداره حداقل دیگه نه فکر کنم اذیتش کردم ازم رنجیده رو برگردونده