2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳تا سیب زمینی رو ابپز کن (این مقدار برا سه الی ۴ نفر هست) بعد رنده کن یا له کن ۱ ق م خوری پودر پیاز ...

مرسی عزیزم ولی بعضی چیزاروندارم😅پودرپیازندارم جوزهندی ندارم سیرهم کلانمیخورم ندارم

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!
آش که راحته حبوباتش را میپزی میزاری کنار بجز عدس اون را با سبزی بپز حبوبات را اضافه کن رشته میریزی ب ...

نمیدونم اخه سختمه بعضی ازغذاهاروبلدنیستم ۶ماهه عروسی کردم خونه پدرم اشپزی نمیکردم بلدنیستم وقتی هم عروسی کردم خونم طبقه بالاخونه پدرشوهرمه ولی غذامون باهم بود الان یه هفتس ک بحث کردیم جداشدیم بخاطر همین سختمه کلا نمیدونم چ غذاهایی رودرست کنم زیادهم خورشت ایناروبلدنیستم 

مرسی عزیزم ولی بعضی چیزاروندارم😅پودرپیازندارم جوزهندی ندارم سیرهم کلانمیخورم ندارم

پس حتما برا بعد تهیه کن سیر هم پودرشو یه کوچولو بزن هدف من از ترکیب اینا رقص طعم بود گلم واقعا هم موفق شدم مدیونی اگه فکر کنی به خودم می بالم😄😄😄😄

yn
پس حتما برا بعد تهیه کن سیر هم پودرشو یه کوچولو بزن هدف من از ترکیب اینا رقص طعم بود گلم واقعا هم مو ...

نه عزیزم اتفاقا خوشم اومد ازطرز تهیه اش اسکرین گرفتم ولی متاسفانه همه موادوندارم

نمیدونم اخه سختمه بعضی ازغذاهاروبلدنیستم ۶ماهه عروسی کردم خونه پدرم اشپزی نمیکردم بلدنیستم وقتی هم ع ...

نگران نباش کم کم همشو یاد میگیری شروع کن درست کردن نترس یبار دوبار بد بشه دستت میاد هم چیز بلاخره باید از یه جایی شروع کنی منم اوایل ازدواجم زیاد خراب کردم ولی الان واقعا آشپزیم خوبه

نگران نباش کم کم همشو یاد میگیری شروع کن درست کردن نترس یبار دوبار بد بشه دستت میاد هم چیز بلاخره با ...

اره میترسم کلاموقع غذادرست کردن عزامیگیرم