2777
2789
عنوان

مایکل جکسون 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 34 پست
آره چی می‌خوای بدونی ؟ بعد از اینکه شروع کرد به افشا گری درمورد ایلو کشتنش البته یه سری شواهد هست ک ...

همه چیز چه کارایی کرد کی بوده چرا فوت شده اینا 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنی تو گوگل همه بیوگرافیش رو میاره  با دختر الویس پریسلی ازدواج می کنه و همیشه به همسرش می گف ...

اخییی تو گوگل چیزه زیادی ننوشته 

میشه عکسشو بذاری میترسمم تو گوگل سرچ کنم 

نترس اتفاقا چهره شیرینی دارن به دل من نشست 

همه چیز چه کارایی کرد کی بوده چرا فوت شده اینا 

مایکل یه اسطوره بوده همه زندگیش رو که الان من حوصله ندارم تعریف کنم ولی درمورد مرگش فقط 

صنعت سرگرمی دنیا دست ایلوعه تمام سلب های گنده دنیا هم برده هاشن مایکل از این مسئله ناراحت بود برای همین شروع کرد به افشا گری درمورد ایلو اونا هم بهش تهمت کودک آزاری زدن به خاطر بیماریش مسخره اش کردن آخرش هم کشتنش 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نه بیماری پیسی گرفته بوده و پوستش رنگدانه هاش رو از دست داده بوده اوایل از دستش شروع شده که مج ...

وای الان واقعا عاشقش شدم 

مایکل یه اسطوره بوده همه زندگیش رو که الان من حوصله ندارم تعریف کنم ولی درمورد مرگش فقط  صنعت ...

😞🖤کارای بزرگشو ک به بچه ها کمک کرده اون چی؟!

😞🖤کارای بزرگشو ک به بچه ها کمک کرده اون چی؟!

جونی 

یه سرچ بکن کل بیوگرافیش میاد منم دست درد نمیگیرم 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼