2777
2789
الان جايي پيدا ميشه؟ من پرسيدم نداشتن..از كجا بگيرم و چنده عزيزم

فروشگاه هایی که به سالن ها می فروشن دارن. اون برندی که من داشتم دیگه نیست ولی الان برندهای اومده باید امتحان کنی قیمت شون هم 400 به بالاست ولی حجمش زیاده مدت زیادی واست می مونه. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
صافی یه مقداری داره بله ولی به اندازه کراتین نیست. ولی خب برعکس کراتین که اسیب می رسونه این اسیب نمی ...

سلام ببخشید شما خودتون بوتاکس مو از اول داخل منزل انجام میدادین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببخشید شما خودتون بوتاکس مو از اول داخل منزل انجام میدادین؟

سلام عزیزم بله از اول تو خونه می زدم.

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

منم ریزش موی شدید داشتم در حدی که پشت سرم خالی شده بود- آب برنج، تخم مرغ،.و.... امتحان کردم جواب نداد.

چند ماه تحت نظر یه پزشک متخصص بوتاکس انجام دادم و دارو مصرف کردم.

بالاخره خدا رو صد هزار مرتبه شکر جواب گرفتم. من کلینیک دکتر کمالی میرفتم.  اینم شمارشونه ٠٩١٢١٥٩٢٢٢٢