2777
2789
عنوان

ارتشی

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 24 پست
یعنی چی چطور باشه و کجا بیوفته؟ یعنی  بعد دانشگاه افسری کجا میوفته؟ اومد و انداختنش جنوب🤦

دیگه هر جا بندازنش باید بره عین من که اومدم با شوهرم اهواز

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
بعد اینکه چادری بود همسر اجباریع؟ یعنی حتما باید چادر سر کرد؟؟🥴🤦

نه بستگی به شوهرت داره. اجباری نیست

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه هر جا بندازنش باید بره عین من که اومدم با شوهرم اهواز

خیلی خسته؟ منظورم اینه که دوری و اینا اذیت نمی کنه ؟

باز آدم یکم نزدیک خانوادش که باشه به دل گرمی میشه 

چون مثل اینکه همیشه هم خونه نیستن آدم چند روز تنها میشه

خیلی خسته؟ منظورم اینه که دوری و اینا اذیت نمی کنه ؟ باز آدم یکم نزدیک خانوادش که باشه به دل گرمی م ...

خیلی سخته منکه ۱۵۰۰ کیلومتر از شهرم دورم ولی چون دوسش دارم باهاش کنار اومدم 

اها من پدرم نیرو هوایی بودن  خونه سازمانی های هر نیرو هم باهم فرق میکنه  برید ببینید خون ...

دیگه بد باشه یا خوب باشه فایده نداره که ، تو اون جور جاها بندازن باید بریم دیگه ، ای خدا

خیلی سخته منکه ۱۵۰۰ کیلومتر از شهرم دورم ولی چون دوسش دارم باهاش کنار اومدم 

ی راهی آدم یکاری کنه که تو یه شهر بیوفته؟؟؟ چون از چند نفر شنیدم فقط یه شهر از اول تا آخر ساکن شدن

ی راهی آدم یکاری کنه که تو یه شهر بیوفته؟؟؟ چون از چند نفر شنیدم فقط یه شهر از اول تا آخر ساکن شدن

انتقالی اگه موافقت کنن میشه رفت شهر خودتون . نه جا به جا میشن

2790
2778
2791
2779
2792