2777
2789
عنوان

مشکل ۱۸+ دوستم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 46 پست
ا ی خواهر ای کاش عفونت بود تخمدان پلی کیستیک دارم چاق نیستم ۴۰ کیلو ام انقد شنیدم بچه دار نمیشن و ای ...

علائمش چاقی رویش مو زائد اینا هست سنو انجام دادین

نامنظمی عادت ماهیانه دارین

کی گفته اونایی که تنبلی تخمدان دارن بچه دار نمیشن؟؟؟

احتمال بچه دار شدن کمتره زمان بر میشه یکم

چون نمیدونم یا تخمک ضعیفتره یا اینکه تخمک کمتر ازاد میشه

والا باردار میشن🤔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علائمش چاقی رویش مو زائد اینا هست سنو انجام دادین نامنظمی عادت ماهیانه دارین

اره ولی چاق نیستم عقب میوفته پریود

خواهش میکنم اگه نظر منفی داری نده و عقدتو سر من خالی نکن اونقد ضعیف و ساده و مهربون هستم که دل شکستن بلد نیستم army🤍
احتمال بچه دار شدن کمتره زمان بر میشه یکم چون نمیدونم یا تخمک ضعیفتره یا اینکه تخمک کمتر ازاد میشه ...

ممنون مهربون که دلداری میدین🥺✨

خواهش میکنم اگه نظر منفی داری نده و عقدتو سر من خالی نکن اونقد ضعیف و ساده و مهربون هستم که دل شکستن بلد نیستم army🤍
بیشتر دو ساله عادت میشی اگر کمتر ۲ سال هست عادی هست 

تازه سال سوم هست

فقط بخاطر ی شنیدن ازدواج نمیکنی؟ ازدواج کن بابا الان دیگه انقد علم بارداری زیاد شده از کاکتوسم بچه ...

نه خب هنوز عزیزم 16 سالمه خانوادم زور میکنن نه اینکه خواستگار ریخته باشه ها نه فقط میگن باید قبل 19 بری ب خاطر مشکلات زنان و دلم میخواد ب ارزوهام برسم مامانم میگه ارزوهاتو تو گور ببر هیچی نمیشی

واقعا ی عفونت چرا انقدر بزرگش کردین 

من خودم بهش گفتم ممکنه عفونت باشه

ولی این زیادی ترسوعه 

میگفت نکنه سرطان دهانه رحم گرفته باشم🙁🤯😂

کلا الان دو روزه منو خفه کرده دیگه الان اومدم اینجا بپرسم بلکه خیالش راحت شه🤣