2777
2789
عنوان

بیبی چک+++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ علائمی داری ؟

دل درد

بی اشتهایی شدید

گر گرفتگی وحشتناک

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
ن اجی هیچ دارویی استفاده نکردم وای قلبم 

وای تویی آیناز؟

احتمال زیاد حامله ای

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

نظرتون راجب این چیه روز دوم پریودی زدم 

هنوزم نشدم روز چهارم ولی انقد پا دلم درد میکنه که نگووووو

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
عزیزم میشه برا منم دعا کنی

باورم نمیشه فکرکنم کاذبه

وای خدآ دارم سکته میکنم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
دل درد بی اشتهایی شدید گر گرفتگی وحشتناک

دو روز دیگه صبر کن بعدش باز بی بی چک بزن ایشالا پررنگتر میشه و ب یقین برسی ک بارداری 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

بچه ها بخدا پررنگ تره تو عکس اصلا معلومه؟

مثلا مصرف چه داروهایی ممکنه بی بی رو مثبت نشون بده؟

همین قرصای هورمونی و تقویتی برا بارداری

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
باورم نمیشه فکرکنم کاذبه وای خدآ دارم سکته میکنم

نه عزیزم میگی دارو استفاده نکردی پس مبارکه فقط استرس خیلیییی بده اصلا خودتو اذیت نکن خدارو شکر مواظب خودت و نی نیت باش

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
نظرتون راجب این چیه روز دوم پریودی زدم  هنوزم نشدم روز چهارم ولی انقد پا دلم درد میکنه که نگوو ...

عزیزم برا شماهم هاله داره مبارک باشه