2777
2789
عنوان

راننده های حرفه ای بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 24 پست
💓💓 من ترسوام😢😢از وقتی تصادف کردم میترسم  قبلش اصلا نمیترسیدم

نترس منم 3ماه پیش چنان زدم ماشینو داغون کردم که لای کامیون و گارد ریل کم بود پرس شم 😂😂ولی بازم میشینم نذار ترست بهت غلبه کنه خواهرشوهرمم یکم استرسش زیادیه تصادف رو من کرده بودم اون 1هفته پشت فرمون نمیتونست بشینه😂😂بعد من باهمون لگن افتاده بودم تو خیابون دنبال کاراش بماند که چقدر از این پسرای بیشعور متلک شنیدم😂😂

عع خالت چقدر منه منتها من 3ماه پیش همچین کردم 😂😂ولی بازم میشینم ترس معنا نداره تصادف هم مال رانندس

آفرین گلم.😍😍😍😂

ماشین برای خودت بود یا شوهرت؟

شوهرت چیزی نگفت؟

میدونی اگر ماشین برای شوهر یا پدر باشه یکم اوضاع فرق داره بستگی به واکنش اون ها هم داره.

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین گلم.😍😍😍😂 ماشین برای خودت بود یا شوهرت؟ شوهرت چیزی نگفت؟

ماشین برای جفتمونه موقع خرید باهم پس اندازامونو گذاشتیم خریدیم ولی به نام شوهرم زدیم 

اینا به کنار شوهرم اصلا همچین آدمی نیست که بخواد بهم سخت بگیره خودش از همون اول بهم میگفت نترس تصادفم کردی کردی فدای سرت تو فقط رانندگیت باید خوب شه منم حرف گوش کن یه بار زدم ولی خوب زدم😍😍16میلیون خسارت خورد ماشین😂😂😂

ماشین برای جفتمونه موقع خرید باهم پس اندازامونو گذاشتیم خریدیم ولی به نام شوهرم زدیم  اینا به ...

آفرین خیلی هم عالی ترس معنی نداره.

اصلش هم همینه تصادف یک چیز ممکن هست مهم این هست تو مقصر نباشی یا اگر بودی تکرار نکنی.

حتی اگر ماشین برای کسی بود و واکنشش بد بود نباید از رانندگی بترسیم من خودم باشم فقط با ماشین طرف دیگه رانندگی نمی کنم اگر بهم توهین کنه ولی رانندگی رو باز هم دوست دارممم.😂

آفرین خیلی هم عالی ترس معنی نداره. اصلش هم همینه تصادف یک چیز ممکن هست مهم این هست تو مقصر نباشی یا ...

من اشتباهم رو گردن میگیرم چون سرعتم غیر مجاز بود و خواستم زرنگی کنم و کامیون رو سر پیچ جلو بزنم منتها تصادف جوری اتفاق افتاد که مقصر کامیون شد چون از همون اول حق تقدم با من بود یکم اون 3 4 روز اول بار روانیش سنگین بود بعدش برام عادی شد و فردای تصادفم نشستم پشت فرمون چون من عاشق رانندگی ام نباید میذاشتم ترسم این عشق رو ازم بگیره الانم از ماشینای سنگین فاصله میگیرم 😂😂افسره میگفت من مامور راهنمایی رانندگی ام جرات نمیکنم برم سمت ماشین سنگین تو اونجا چیکار میکردی آخه دختر برو خداتو شکر کن تو نقطه دیدش بودی وگرنه پرس شدتو از اینجا در میاوردیم😂😂🤣🤣

عزیزم اشکال نداره گواهینامه داشتی؟ من خالم دو سال پیش بود فکر کنم کل ماشین رو پر آدم کرده بود نزدیک ...

نه گواهینامه نداشتم

اونموقع زیر ۱۸ سال بودم فقط تمرین میکردم

مامانمم همون موقع گواهینامه گرفته بود 

در اصل مامانم پشت فرمون بود که تصادف کردیم

خودشم دیگه رانندگی نکرد😂😂منم ترسوند🥲

تو ماشین بقیه هم که میشینم میترسم از رانندگیشون🥲

نترس منم 3ماه پیش چنان زدم ماشینو داغون کردم که لای کامیون و گارد ریل کم بود پرس شم 😂😂ولی بازم میش ...

😂😂😂

منم مامانم پشت فرمون بود که تصادف کردیم ولی من دیگه از رانندگی همه میترسم😂😂

کاش منم مثل تو بودم🥲🤭😂

من اشتباهم رو گردن میگیرم چون سرعتم غیر مجاز بود و خواستم زرنگی کنم و کامیون رو سر پیچ جلو بزنم منته ...

وای عزیزم خدا رحم کرده واقعا احتیاط کن از این به بعد.💓

نه گواهینامه نداشتم اونموقع زیر ۱۸ سال بودم فقط تمرین میکردم مامانمم همون موقع گواهینامه گرفته بود ...

آخی عزیزم.

یکم تمرین کنی با مربی درست میشه فقط کافیه خودت بخوای اون یک اتفاق بوده فقط