2777
2789

@roseitaaa   @everr_green   بیایییین عکسمو بزارممم

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه نیاین فضای اینحا جدیه احساس غریبی میکنم

تناقض در فضای مجازی یعنی:  درس خوندن رو مسخره میکنن ولی موقع نتایج کنکور بهترین رشته هارو قبول شدن! از فقر و گرونی میگن ولی از اموال و تفریحات لاکچریشون عکس میزارن! از احترام به عقاید و جاج نکردن میگن ولی در مواجهه با حرف مخالف عقیدشون قضاوت میکنن و فحش میدن.                                    

تف تو دهنت 🤣🤣💔

🤣🤣🤣🤣اییششش

حداقل مستقل بودم و همیشه حسرت خیلی از چیزا به دلم نمی موند

چرا فک میکنی پرستاری کار تجاری؟که هرچقد بخوای پول تو جیبته؟عزیزم خودم پرستارم 

اونقدر خسته وفرسوده میشی ونسبت به خستگی وزحمتی که میکشی حقوق پایین میدن که از زندگی سیر میشه ادم 

پرستاری قشنگه یه کار کمک به مردم ولی کل زندگیت وقفش میشه نه مرخصی نه روز تعطیل نه عروسی ومهمونی و.. هیچی نداری

به شدتتت قبول دارم من فک میکنم حتی اگه عقبم بر میگشتم البته با عقل الان نه ها با عقل اون زمانم بازم ...

خیلی اشتباه کردم تو گذشته اما پخته شدم 

وخداروشکر میکنم که اگه شکست نمیخوردم زجر نمیکشیدم به خدا نزدیک نمیشدم

🤦🏻‍♀️💔چرا

سختی کارش زیاد ولی به اندازه سختیش حقوق نمیدن 

کلا تو ایمچن کشور هرچقد درس بخونی بازم ارزش قائل نیستن 

براهمینه که مردم از کشور میرن فرار مغزها داریم 

خواه پزشک باشی خوات پرستار خواه مهندس و...

چرا فک میکنی پرستاری کار تجاری؟که هرچقد بخوای پول تو جیبته؟عزیزم خودم پرستارم  اونقدر خسته وفر ...

عزیزم من هیچوقت نگفتم پرستاری یه کار تجاریه من خودم واقعا به رشته ی پرستاری علاقه دارم اما چون بابام هم پرستار بودن نزاشتن پرستاری برم گفت علاوه بر اینکه شغل تمیزی نیست و سروکله زدن با بیمار هم زیاد هست اعصابت نمیکشه اما من واقعا دوستش داشتم و دارم من کی گفتم هر چقد بخوای پول تو جیبته؟؟؟؟