2777
2789
عنوان

دوستان ملارد یا مارلیک چجوری جاییه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثرا مواد فروش فرهنگ پایین و...اصلا این ریسک رو نکن بالاخره بچت نمیخواد یه بیرون بره 

اوووف بخدا تا دوسال پیش با ۴۰۰تومن می‌تونستی ی خونه ی خوب اینورا بگیری ولی الان چی 

اره کمه ۳۰۰تادیگه داشتی چیزی گیرت میومدخب اون منطقه اصلامحیط خوبی نداره بازخودت میدونی

هرچی میدوعی مگه می‌رسی قیمتا هر لحظه میزع بالا ما کلا سه ساله ازدواج کردیم میترسم همینجوری پیش بره تا آخر مستاجر بمونیم 

۶۰متری متری چهار ونیم اونم خونه های تمیز وشیک😐

عزیزم داخل خونه رو دیدی همین خونه های ۴ تومنی تو کوچه های دراز باریک قرار گرفتن با حداقل پنجاه شصت خانوار .تراکم ساختمان ها ترسناکه.ولی خونه های سند دار مارلیک عالیه و خیابون هاش پهن و خوبه اما گرونه و به پول شما نمیخوره.از طرفی خونه های سراسیاب و ملارد پیشرفت سرمایه توشون خیلی ضعیفه.مثلا دوسال پیش خونه بوده متری ۲/۵ الان بعد دوسال که همه چی صد برابر شده حتی قیمت ملک تو جاهای دیگه ۳۰۰ درصد رشد داشته تو این جاها فقط ۷۰ الی ۸۰ درصد رشد داشته

نوشته دارای صلح نامه قطعی ی همچین چیزایی 

نمیگم قولنامه تقلبیه چون خیلی ها خونه قولنامه ای میخرن و میفروشن اما در آینده اذیت میشی برای فروختنش.اما اگر خودت نمیخوای بیای بشینی و میدی مستاجر بدک نیست .هر چند تو این مناطق مستاجر درست و حسابی و با فرهنگ که سر وقت کرایه بده یا تخلیه کنه کم پیدا میشه و مستاجر ها به شدت اذیت کارن

عزیزم داخل خونه رو دیدی همین خونه های ۴ تومنی تو کوچه های دراز باریک قرار گرفتن با حداقل پنجاه شصت خ ...

یعنی بین مارلیک ملارد و سرآسیاب مارلیک از همشون بهتره ؟؟واینکه کدوم منطقه بهتره چون من اونطرفا نرفتم فقط اومدم اینجا بپرسم چجور جاییه 

یعنی بین مارلیک ملارد و سرآسیاب مارلیک از همشون بهتره ؟؟واینکه کدوم منطقه بهتره چون من اونطرفا نرفتم ...

بله مارلیک بهتره.به ویژه قسمت حسابی شمالی و پرنیان ومینا و مریم  .من خودم ۲۰ ساله ساکن اونجام و همه جاش رو عین کف دستم میشناسم.ولی مارلیک جای خوبش به پول شما نمیخوره مگر ۴۰۰ خونه نقد بدی و ۴۰۰ وام زوجین با اوراق بانک مسکن برداری اینطوری راحت تو منطقه خوب مارلیک خونه ۶۰ متری پنج شش سال ساخت با آسانسور و پارکینگ میتونی بخری.